Реклама / Ads
12| 24417 |06.01.2018 АКТУАЛНО

Лидерът на БОЕЦ: За 20 минути задържаха „убийците“ на Пеевски, а 4-ти ден дирят Росен, ликвидирал шестима

.
Георги Георгиев
ПОМНИТЕ ЛИ? ПИТАЙТЕ ЗА УБИЕЦА В БАНКЯ! За 20 минути арестуваха трима души, които са искали да убиват Пеевски! ЗА 20 МИНУТИ И ТРИМАТА! Без дори и да са си помисляли за свинята, но Той пожела и ги арестуваха. Днес четвърти ден не могат да задържат убиеца на шестима българи.
 

ПОМНИТЕ ЛИ?

Преди точно две години бе убит показно А. Антов, шеф на модна къща Агресия. Тогава от КРИБ скочиха с ултиматум към правителството на БУДА 2 и лично Борисов обеща, че до една седмица убийството ще бъде разкрито. Да сте чули нещо за убиеца, или развитие някакво по следствието? НЕ!

 

ПОМНИТЕ ЛИ?

Седмица преди това брутално бе убит Веселин Стоименов, извършил юридическата ликвидация на ВИС 2.

 

ПОМНИТЕ ЛИ?

Как прокурор Сарафов ни разказваше за "изключителните професионалисти", които стреляха с гранатомет по Трактора и от 30 метра не можаха да уцелят лимузина няколко пъти...

 

ПОМНИТЕ .ЛИ?

Преди няколко месеца един младеж бе отвлечен. Лицето Бойко Борисов, в качеството му на министър председател направи щаб в собственият си дом и след като бащата на отвлеченият си плати момчето бе освободено от похитителите. Бащата благодари на Буда и всичко приключи. Да сте чули някой да е арестуван, или за някакво развитие по случая?!

 

ПОМНИТЕ ЛИ?

Преди две седмици служител на НАП бе разстрелян със снайпер в центъра на София. Лично Цацаров и Буда се заканиха, че атентатора "ще си го получи". Да сте чули някой да е "получил" нещо?!

 

ПОМНИТЕ ЛИ?

Преди три години след взрива в Горни Лом, в изборната нощ, след парламентарните избори Бойко Борисов - Буда заяви "Този взрив не е случаен, аз знам нещо..." Някой да чул или разбрал, какво знае Буда за взрива при който загинаха 15 човека?

 

ПОМНИТЕ ЛИ?

"В парламента има хора, които се занимават с наркотрафик" Твърдение на премиера Бойко Борисов - Буда пред национални медии. След сигнал на БОЕЦ до прокуратурата, Буда обяснил, че се бил объркал!

 

ПОМНИТЕ ЛИ?

"Имам информация от службите, че Доган ме е поръчал да ме убият" Изказване на премиера Бойко Борисов - Буда от трибуната на Народното събрание. Преди няколко дни същият Доган заяви, че правителството на Буда е без алтернатива, а Борисов каза по негов адрес, че е „мъдър човек".

 

ПОМНИТЕ ЛИ?

През последните години за всички тежки престъпления бяха обвинявани все клошари, пастири, "горски човеци" и всякакви нещастници. В същото време няма НИТО ЕДНО разкрито показно убийство, или тежко престъпление. И НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ЗА КОРУПЦИЯ!

 

И АКО ПОМНИТЕ, то сигурно сте разбрали, че прокуратурата, МВР и службите в България се ръководят от тотално некадърни и тъпи будо-шиши-гъзо-лизачи. И това е най-ценното им качество.

 

И АКО ПОМНИТЕ, сигурно сте разбрали, че нищо в територията не се случва случайно и без знанието и санкцията на баш-мутрата. Че няма как един дърт пергишин и педофил да е избил сам 6 човека и цялото МВР и армията не могат да го хванат четвърти ден. Междувременно още трима банкоматоразбивачи се лутат немили недраги из горите български, а вече е зима...

 

ТА, ЗАПОМНЕТЕ!

Докато ни управляват престъпници, мутри, ченгета и корумпирани боклуци, то списъка със жертвите ще става все по дълъг, а горите ще се пълнят с всякакви "изключителни професионалисти" недостижими за полиция и прокуратура. Е, от време на време някой клошар ще попълва статистиката за "разкриваемост".

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5790 |04.01.2018 Майката на една от жертвите в Нови Искър: 5 минути след Нова година изчезна . 8| 10369 |23.12.2017 Речта на Доган в превод на БОЕЦ: Предстои яко лапане и дебелеене . 5| 5690 |21.12.2017 Лидерът на ДСБ: Смее ли някой от „безделниците” в НС да търси отговорност от Борисов и Цацаров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads