Реклама / Ads
12| 16729 |10.11.2018 АКТУАЛНО

Люба Кулезич и нейното предаване „Честно казано“ отново в ефир

.
Люба Кулезич стартира отново своето популярно предаване „Честно казано“. То ще се излъчва от 14 ноември, сряда, по Евроком от 20.00 до 22.00 часа. Граждани, политици, експерти, журналисти – всеки, който има позиция за истинския живот в България, ще бъде добре дошъл, заяви в разговор със Сашо Диков за бъдещите си планове Кулезич.
 

Тя припомни думите на Марк Твен, че „Истината трябва да се поднася като палто, а не да се хвърля като мокър парцал“. Истината трябва да те сгрее, а не да те зашлеви. Тази максима ще следва известната журналистка, която смята, че палтото е символ на закрила, на топлота във времена, когато нравите са стигнали точката на замръзване. Мотивирам се да поднасям истината каквато я виждам. В момента държавата ни вегитира и много често изключва топлата енергия на загрижените хора. Ние се мразим. Някой от политическата каста е много загрижен да сме разделени, скарани. Такива хора се управляват чудесно. Правят се гафове всеки ден. Грешки, в здравия социален смисъл – всеки ден. В политическия смисъл – всеки ден. Но скарани хора не могат да се обединят за оздравяването на държавата, смята Кулезич.

 

Първото предаване на Кулезич ще започне с информация за оставки от политици и министри за конфликт на интереси, за арогантността на властимащите и законотворците.  

 

Ще бъде интересно. Ще бъде страхотно, - гарантира екипът на предаването.

Оттук нататък ще става страш-нич-ко, - сложи точка на разговора Сашо Диков.

 

За последно Кулезич водеше свое предаване по телевизия BIT, където рейтингът и я нареждаше сред най-гледаните в страната. Когато обаче кръгът Кой прецени, че тонът й става прекалено остър, а предаването прекалено гледано - то бе спряно. Спряха и предаването на Сашо Диков, а накрая някакви лица купиха телевизията и в момента дори не е ясно дали въобще излъчва.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 12700 |23.09.2018 Кулезич преди година: Когато казваме Шиши, разбираме България! Когато казваме България, разбираме Шиши . 21| 20520 |20.07.2018 Кулезич пред Фрог: Да се спре нахлуването на ченгесарската мафия в радио „Свободна Европа“ . 14| 44448 |07.07.2018 Люба Кулезич: Цацаров, Борисов, Пеевски, Гешев и Цветанов ще понесат наказание по законите на Вселената . 4| 11724 |27.11.2017 Екшън пред БиАйТи! Младежи замеряха с яйца членове на БОЕЦ, докато протестират в защита на Кулезич

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads