Реклама / Ads
31| 7576 |09.09.2014 АКТУАЛНО

Луна пред Фрог: Запалиха ми колата и ме заплашваха, че казвам истината

.
Исках да се махна от тази корупция, затова заминах в чужбина. Мислите ли, че и мен не са изнудвали?! Когато съм говорила истината в публичното пространство, мен са ме заплашвали. Крали са ми автомобил, обиждали са ме, третира ли са ме, спирали са ми албуми, видеоклипове. Дотук само негативно чухте, позитивното е, че аз съм човек от народа и така ще бъде докато съм жива, ще си търся и защитавам правата си, заяви певицата Луна пред Фрог нюз. Всеки понеделник от 18.30 часа ще съм с хората пред БНБ, за да ни чуят и видят политиците.
 

Моят приятел Никола почина заради ситуацията с КТБ. 20 години човекът живя в Америка, работил е като роб. Дойде на старини да живее в България, донесе си спестените пари, вложи ги в КТБ. Но банката не е виновна, че я затвориха, опитват се да я опорочат. Банката е перфектна, всички знаем това. Случващото се с нея е атентат. Днес ще е КТБ, утре ще е Първа инвестиционна, после Райфазен. Ние не знаем какво се случва в банките. Ние не знаем колко смъртни случаи има в момента заради ситуацията с КТБ . Прикриват ги. В тези банки има пари на пенсионери, на болници...

 

На Искров местото му е в затвора. Всички в БНБ са за затвора. Някои от служебното правителство видяхте ли да излезе и да успокои хората?! Хората умират заради грешките на Близнашки, той също е част от проблема, а не да се оправдава, че не зависи от него, категорична е Луна.

 

Близнашки нарече хората, които си търсят правата, истерици, но аз ще искам отговор. Няма право да ни обижда. Той е срам, петно за държавата, поставено лице. Да каже чии интереси изпълнява. Комунист да нарече обикновен гражданин на България, който търси справедливост, истерик! Значи той няма представа какво е човек. Той е обезобразен като човек. Не може той да ме обезобрази и да ме нарича истерик. Защото този истерик утре няма да отиде да гласува. Не може да нарича хората истерици, утре ще ги нарече престъпници, психопати. Но дали ние сме такива или той е такъв?!, продължава певицата.

 

Предложих на Първанов да си води кампанията пред БНБ. Той отвърна, че е зает.  Отговорих му: Благодаря, току-що ми каза да не гласувам за теб. Това е мерилото. Бареков пък изглежда като гъзаря на квартала. На мен не ми трябват гъзари да ме управляват.

 

Искам да ме пуснат на откритите дебати на тези корумпирани, деградирали диктатори. Искам да им задам няколко човешки въпроса. Но не знам дали ще ме допуснат, страх ги е, посочи опасенията си изпълнителката.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 7755 |08.09.2014 В. Йорданов пред Фрог: 600 полицаи напуснаха СДВР за 1 година . 46| 6137 |04.09.2014 Антон Кутев:БСП не се е предала без бой, играем за 1-во място . 29| 6131 |02.09.2014 Веселин Вучков пред Фрог: Дефицитът в МВР надхвърля 200 млн. лв. . 68| 11342 |01.09.2014 Силва Дончева за Фрог: ГЕРБ ще имат правителство, но неустойчиво

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads