Реклама / Ads
0| 10104 |30.03.2009 АКТУАЛНО

Мадона с ново дете от Африка, Бранджелина с индийче

.
Американската поп звезда Мадона тези дни е в Малави, където ще подаде документи за осиновяване на тригодишно момиченце, предадоха световните агенции.
 
Аделина Георгиева

Американската поп звезда Мадона тези дни е в Малави, където ще подаде документи за осиновяване на тригодишно момиченце, предадоха световните агенции. Певицата пристигнала с частния си самолет за да се яви в съда в Малави за осиновяване на второ дете от южноафриканската страна, момиченце на име Мърси Джеймс. Един от нейните адвокати заяви пред репортери, че тя ще помоли съда да й предостави временно осиновяване на 4-годишната Мърси за период от 18 месеца.

"Това е нещо, което съм обмисляла, но ще направя само, ако имам подкрепата на малавийския народ и правителство", твърди певицата в отговор на официалната политика в страната, която не поощрява изпращането на деца в разбити семейства или при самотни родители.
Мадона вече е осиновила Дейвид Банда, който е от тази бедна африканска страна. Преди време поп-звездата беше заявила, че нейни приятели от Малави са й казали, че Дейвид се нуждае от братче или сестриче. Певицата заяви, че въпреки противоречията относно осиновяването на Дейвид, тя е щастлива, че е въвлечена в дело, което може да открие пътя към повече осиновявания в Малави. Статистика сочи, че там 1 милион деца са останали без родители заради СПИН-епидемия.



Същевременно Анджелина Джоли и Брат Пит се канят да увеличат с още един член семейството си, този път с дете от Индия. Близък на звездите разкри, че двамата проявяват интерес към осиновяване на дете от страната, още откакто са посетили сиропиталището „Прия Даршини” през 2006 г. Тогава те били прекалено заети, за да финализират детайлите, и въпреки че всички документи били готови, трябвало да изчакат с осиновяването заради работата си. . Неотдавна Джоли разкри планове си да осинови дете от Индия след като се срещна с децата звезди от наградения с „Оскар” тази година филм "Беднякът милионер". Когато 10-годишният Азхарудин Мохамед Исмаил запитал актрисата защо не е осиновила дете от неговата страна, тя отговорила: "Ще ти издам малка тайна, това ще стане скоро". Двамата с Брат Пит вече имат три осиновени деца - Мадокс от Камбоджа, Пакс от Виетнам и Захара от Етиопия, както и биологична дъщеря Шайло и близнаци Вивиън Маршелин и Нокс Леон.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5465 |17.09.2008 Мадона подлуди Севиля . 10| 16848 |17.04.2008 Мениджърът на Мадона и Уитни Хюстън лансира Соня Васи . 0| 5318 |09.04.2008 Мадона издаде нов сингъл . 2| 8556 |30.01.2008 Мадона е най-високо платената певица в света

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads