Реклама / Ads
0| 15092 |21.05.2012 АКТУАЛНО

Мъж свали 40 КГ.

.
Васил Генчев преди и след като отслабна с 40 кг
Уникално постижение направи млад мъж от Стара Загора. Той отслабна с цели 40 кг. и сбъдна мечтата си.
 

 

Невероятният резултат на сънародника ни Васил Генчев предизвика небивал интерес и смая всички. За успеха си рекордьорът гордо казва: „Започнах нов живот и се чувствам перфектно. Вече се радвам на тялото си”. Как Васил постигна този изключителен резултат?
 

Ето и неговата история: 

Здравейте, приятели! Казвам се Васил Генчев и съм от Стара Загора. Преди година бях 174 кг. Пробвал съм сигурно всички продукти за отслабване. Няма да споменавам имената им, защото нито един от тях не ми помогна. Правил съм и много диети, но и от тях никаква полза. Веднъж за 3–4 месеца на диета и с фитнес свалих около 5–6 кг. Видя ми се много трудно и се отказах от опитите си да отслабна.

 

Бях спрял да търся решение на проблема си. Един ден едната ми баба ме извика у тях. Показа ми статия във вестник, в която жена разказваше как е отслабнала 10–15 кг. благодарение на Vitaslim. Реших да пробвам. Само Vitaslim не бях пил. Взех си 10 опаковки Vitaslim LIGHT и заминах за Кипър на другия ден.
 

Започнах да пия капсулите, както пишеше в упътването. Vitaslim LIGHT потиска апетита и ми беше много по-лесно да пазя диета. Ходех и на фитнес. Лека-полека стрелката на кантара започна да спада. Още през първия месец свалих 11 кг. През следващите месеци всичко беше по познатата схема – пиех си капсулите, правех си диета и ходех на фитнес. За тези 10 опаковки, което във време е равно на около 3 месеца и половина (пиех 3 пъти на ден по 1 капсула един час преди хранене), свалих 20 кг. Не спрях тук. Поръчах си още 10 опаковки Vitaslim LIGHT. И тях изпих по същия начин. Ефектът беше същият и свалих още 20 кг.
 

Ползата ми от тях са свалени 40 кг. за 7 месеца и тяло, на което започвам да се радвам. Много съм доволен от Vitaslim LIGHT . Сега даже си поръчах Vitaslim LINE и Vitaslim FITNESS. Пия ги от 2 седмици и усещам, че има разлика. И от тях се чувствам перфектно, а и идеално пасват на новия ми начин на живот. Вече спортувам редовно и това не ми тежи.

Васил Генчев, 21 г., Стара Загора

 

Вижте още мнения

Всичко за отслабването

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 10003 |19.05.2012 В. Вълканов: Първанов можеше да е Дядото . 13| 12585 |17.05.2012 Какво ще се случи с България, ако Гърция пропадне? . 57| 9124 |17.05.2012 Дядо Николай брани Баташката църква от БАН . 9| 18391 |16.05.2012 Задържаха Евелин Банев – Брендо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads