Реклама / Ads
15| 11838 |26.01.2009 АКТУАЛНО

Мара "Отварачката" си навлякла проблеми заради риалити

.
Отношенията между Мария и съпруга й Димитър силно се изострили заради новия ангажимент на певицата в мащабен проект. Свекърва й пък допълнително подклаждала огъня на напрежението в семейното огнище.
 

 

Новият член на журито на "Мюзик Айдъл", поп фолк изпълнителка Мария, по-известна с прозвището Мара Отварачката, посрещна рождения си ден доста скромно, съобщава изданието Клюки БГ. Причината за това били многобройните професионални ангажименти на певицата към риалити предаването. Според близки до фолк изпълнителката обаче истинската причина са семейни несгоди. mara_otvara4kata.jpg

Отношенията между Мария и съпруга й Димитър силно се изострили заради новия ангажимент на певицата. Брачният партньор на звездата бил твърдо против участието й в толкова мащабен проект. Според Митко Мария трябвало да стои повече вкъщи и да се грижи за дъщеря си. Вместо това тя ще отсъства с месеци от семейното огнище и ще остави бебето на грижите на двете му баби. Работата била там, че майката на Митко не спирала да точи тиради от рода на "Нали ти казах...", които завършвали винаги с "Тая не е за семейство", а това адски дразнело момчето на мама.

Междувременно, броят на кандидатите за нов музикален идол на България надхвърли 6000, а кастингите вече започват. Всички обаче се чудят като каква се явява Мария и за какво точно е избрана за член на журито. В него отново ще видим Дони и Фънки, чието присъствие обещава свеж хумор, но и безкомпромисни оценки.

Ако пък случайно сте позабравили Мариините хитове, услужливо ви предлагаме текста на един от тях:

Покажи ми 

Тази вечер пак си много секси,
пак обърка моите рефлекси,
пак забравям да съм недостъпна
и побъркана от страсти тръпна.
Щом те видя почвам да си мисля само за едно, само за едно.

Искам, искам пак любов до сутринта,
искам, искам пълна гама чудеса.

Вече стигам точка на кипене,
страшно парят дрехите по мене,
щом това със поглед го постигаш,
по нататък до каде ли стигаш?

Покажи ми, хайде, покажи ми
искам те сега, искам те сега,

Искам, искам пак любов до сутринта,
искам, искам пълна гама чудеса.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8069 |27.12.2008 Мексиканската кралица на красотата лишена от титлата заради наркотици . 34| 8450 |24.11.2008 Зрители на Нова телевизия недоволстват заради Коритаров . 2| 5152 |09.09.2008 Премиерът на Тайланд подава оставка заради участие в кулинарно шоу . 0| 6566 |05.06.2008 Показват изложба за екологичните проблеми на Рила

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads