Реклама / Ads
1| 4957 |14.09.2008 АКТУАЛНО

С мазоли и превръзки са участниците в Dancing Stars

.
Звездите се отказали от нормалното си ежедневие и тренират дори повече от предварително заложените в програмата часове. Искри на ревност просветват сред участниците.
 

 

Двама от професионалните танцьори в Dancing Stars се оказаха съпрузи, съобщава БТВ. Екипът на шоуто забелязал, че мъжът не пропуска нито една тренировка на своята половинка, нещо повече - за целта дори подрежда графика спрямо нейния. Танцьорът признал, че ревнува съпругата си от звездния й партньор в шоуто, който пък е един от най-сексапилните мъже в България.

Четиринайсетте звездни двойки в Dancing Stars са напълно готови с хореографията на танците, които ще представят в първия епизод на шоуто на 22 септември от 20.00 часа по БТВ. От известно време насам те имали и лоялна публика – техни роднини и приятели започнали редовно да посещават репетициите, защото през последнте две седмици това се оказало единственият възможен начин да се видят с близките си.

Самите звезди признават, че напълно са се отказали от стандартното си ежедневие и тренират дори повече от предварително заложените в програмата часове. Много от участниците са с мазоли и превръзки на краката, но танцьорите увериха bTV, че това неудобство напълно ще отшуми до старта на Dancing Stars в ефир, съобщава още БТВ.

Предаването Dancing Stars е по лиценз на световноизвестния формат на BBC Worldwide – Dancing With the Starts, една от най-популярните и най-успешните шоупрограми в света, в която звезди от различни области се представят в необичайно за тях амплоа - да танцуват заедно с професионалисти. В шоуто ще участват дванайсет известни личности от света на шоубизнеса, политиката, културния и обществения живот в България. Те ще се обучават на класически, състезателни и модерни танци от професионални танцьори. Изпълненията на участниците ще се оценяват както от жури, така и от зрителите на БТВ чрез гласуване по SMS. Победителят ще бъде отличен със специална титла.

В САЩ форматът е носител на две награди "Еми" за 2006 г. - за режисьорско и операторско майсторство, музика и костюми. Има още четири номинации за "Еми" за риалити състезание, артистична режисура и музикална програма. Във Великобритания печели "Златна роза" за най-добро вариететно шоу за 2007 година, като се състезава с риалити програми от още 12 страни.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6078 |13.09.2008 Националният флаг във Велико Търново окачен като за война . 2| 6200 |13.09.2008 "Егмонт" издаде "Тайните на фотографията" . 11| 8918 |13.09.2008 Емигрант БГ стартира конкурс „Чудесата на моята България” . 19| 7724 |12.09.2008 Младен Мутафчийски: Предпочитам любовта пред войната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads