Реклама / Ads
0| 15466 |18.06.2009 АКТУАЛНО

Мерилин Монро иска Слави за мъж

.
Сексапилната блондинка гостува днес в Шоуто на Слави
 
Тази вечер от 22:30 часа ще видим как Мерилин Монро пее, танцува и флиртува със Слави Трифонов. Двуметровият водещ се поддаде на сексапила на очарователната двойничка на Мерилин Монро, която призна, че не й е трудно да флиртува с красив мъж като него и дори би искала да се сближат. Пада ли си Слави по еманципирани жени и какво точно означава сексапил ще открием довечера в шоуто, а в събота и неделя от 12:00 часа в предаването по Tv2 „Салонът” ни предстои да разберем какво точно ни е нужно, за да изглеждаме и да се чувстваме като Мерилин Монро. Ще бъдем първите, които ще видят кадри от конкурса „Да бъдеш Мерилин – усещане за жена”, който се превърна в най-бляскавото събитие през изминалата седмица. Водещите на предаването Маги Желязкова и Гергана Гунчева ще ни кажат какви са тайните оръжия на скандалната блондинка и как е успявала да печели сърцата на мъжете. Клиентки в Салонът ще са трите регионални победителки в националния конкурс, които ще ни покажат как макар и брюнетка всяка от нас може да открие Мерилин в себе си.



Маги Желязкова

Дава ли титлата Мисис България 2003 г. усещане за жена?
Една титла не може да даде усещането за жена, което се долавя в уханието, походката, движенията и маниерите на всяка една от нас. Всяка жена е Мерилин по душа. В предаването ми ще покажа на всяка зрителка как да почертае своята „Мерилин’, защото жените сме склонни да пренебрегваме женствеността си, заради кариерата, а на първо място трябва да сме жени.

Кой аромат ти напомня Мерилин?
Ванилия. След нея се е носил и лек полъх на парфюм, примесен с аромат на тютюн. Пушила е много и нейните цигари са й придавали по-различен аромат от този на обикновените жени – домакини. Била е силна, еманципирана мъжемелачка със собствен аромат.

Какво притежава сексапилната и еманципирана жена?
Сексапилната жена притежава самоувереност, стил и е в хармония е с тялото и духа си. Понякога едно голо рамо или глезен са много по-въздействащи отколкото дълбоко деколте или къса пола. Начинът по който ходиш или гледаш, или седиш и пушиш може да побърка мъжете. Мисля, че в това е тайната на Мерилин, а как става, ще видите уикенда „В салонът”.

Видя ли Мерилин в победителката в конкурса „Merilyn slims – усещане за жена”?

Макар че двойничката на Мерилин е брюнетка, тя е доказателство, че усещането за жена не се крие в цвета на косата, а в обаянието, как флиртува и как се държи. Гея Антонова е освободено, красиво, самоуверено и много сексапилно момиче, което заслужава да е Мерилин.




Гергана Гунчева

Ти беше в журито на конкурса „Merilyn slims – усещане за жена”. Какво е за теб „усещане за жена”?

Флирт, сексапил, грация, самоувереност, красота всичко това е Мерилин Монро. Участничките успяха да го изразят чрез походката си, погледа и дори усмивката си. Осъзнах, че Мерилин се крие във всяка от нас, стига да знаем как да я подчертаем.

Какво олицетворява Мерилин Монро? Откри ли я сред участничките?
Мерилин Монро е олицетворение на 100%- товата жена и съчетава всички качества, които изброих. Запленявала е мъжете само с поглед и цигара, била е скандална и освободена, дори еманципирана, което смятам, че я е направило легенда. Харесвам много победителката Гея, защото е една малка Мерилин по душа и това се вижда.

Ако видиш на живо Мерилин, какво би я попитала?
Бих я попитала кое е нейното тайно оръжие. Бих почерпила опит от най-изявената изкусителка в света, въпреки, че съм чувала, че е пленявала с маниера си на пушене, вярвам, че има още нещо и искам да знам какво.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 15079 |12.06.2009 Преслава и Константин искат Мерилин в леглото си . 0| 35263 |29.05.2009 Мерилин Монро открита в Бургас?! . 1| 13559 |15.05.2009 Мерилин превзе морската ни столица . 1| 18235 |27.04.2009 Споменът за Мерилин възкръсна в Пловдив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads