Реклама / Ads
88| 7131 |20.03.2015 АКТУАЛНО

Местан : Референдумът е насочен срещу ДПС

.
Лидерът на ДПС Лютви Местан
Опонентите ни изтърваха нервите си и не чуха призива ни да оставим спокойно хората в Сърница спокойно да избере кой да ги представлява за кмет. Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан по НТВ .
 

Ето какво сподели той:

 

Часовникът символизира новото летоброене в Сърница . Тези хора бяха лъгани много време. Не познавате родопчаните . Родопчанинът  не може да бъде подкупен. Часовникът не  е подарък , а символ, за да напомня, че има политическа сила, която превърна в своя кауза тяхната мечта да се обособят в община. Разстоянието от Сърница  до Велинград  е 48 км . Разстонянието  в Радопите  не се измерва в километри, а във време. Тези хора трябваше да пътуват 2 часа, за да стигнат до административния център. Между първи и втори тур още не съм бил там. Нашият кандидат е най-образован. Някой се опитва да представи ДПС  като универсално зло, за да оправдаят всички репресивни средства.

 

Има малка махала, където има 5-6 къщи, които получават ток от горското стопанство . На 18 март т. г. са им изпратени писмо на тези хора да намерят друг доставчик. Тези хора имат електромери от десетилетия. Шефът на горското инженер  Чолаков решава между първи и втори туп на изборите да прекъсне електромерите на тези хора. Тези хора са били принудени  да си открият отделен електромер.

 

Всички поделения на местната власт са в ръцете на ГЕРБ. Ако г-н Борисов мисли така да проведе местни избори, това не са избори, това са избори, които са характерни за други режими. Никой няма право да прекъсва тока, особено по време на избори. Политиката не може да бъде лишена от хуманизъм, защото престава да бъде политика. Тези хора са си плащали сметките.

На снимка от 18 март инж . Чолаков се е снимал до Цветан Цветанов. Същия ден токът на хората се спира.

 

В момента ГЕРБ са заложили на принципа, че ще спечелят на всяка цена, дори с нечовешко отношение. На тази снимка с Цветанов видях лица на деца, на 14-15 години. В желанието да използват ресурси, тези хора откъсват деца от учебния процес. Кафето е символ на диалог . Но сега говорим за език на репресията.

Сърница  е най-яркото доказателство, че няма нужда от задължителен вод , когато избирателите са реално мотивирани. Референдумът е насочен срещу ДПС .

Няма да се уморя пред всеки, който представя престъпността като етническо явление.

 

Осъждаме всяка проява на престъпен акт, без значение кой е извършител. Ако се показва по-висока честота на престъпления  в отделни региони, трябва да се вземат по-трайни решения като интеграцията, например. За 20 хиляди жители в ромския  квартал в Сливен няма нито една детска градина. Така няма да решим проблема с интегритета. Когато дамгосваме един етнос , ние скриваме собствената си отговорност, като изграждаме образа на злото.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 10014 |09.02.2015 Ген. Петров за Фрог: Защо документите на Местан са подхвърлени на Методи Андреев? . 35| 9981 |06.02.2015 Атанасов: Може да се наложи да защитим Местан в НС . 7| 10067 |14.10.2014 Само във Фрог: „Сига-ански” превод на Местановите речи . 36| 10605 |13.10.2014 Отец Боян Саръев пред Фрог: ДПС е мафия, Местан – сноб

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads