Реклама / Ads
15| 10124 |21.12.2018 АКТУАЛНО

Методи Андреев за Фрог: Доган иска безвремие

.
Методи Андреев
Доган в своята реч ни казва, че иска да продължи безвремието, да увеличава богатството и влиянието си. Говори за програмен кабинет, като в същото време социологическа агенция съобщава, че само три партии влизат в парламента – ГЕРБ, ДПС и БСП. Това заяви пред Фрогнюз Методи Андреев, депутат от 43-то НС.
 

Това са трите пропутински и проевразийски настроени партии, които имат силното желание да усвояват европейски средства. Тези партии са доказали, че не се съобразяват с правилата на ЕС и се мъчат да излъжат, че „Турски поток” е заради хъба.

 

Интересна е теорията на Доган за вътрешната имплозия на ГЕРБ. Той препоръчва: „Пазете си Бойко, той е необходим на ДПС”. От тандема Борисов, Пеевски, Цацаров Доган е спечелил много. Ненапразно ТеменуШка бяга от въпроса как така „ТЕЦ Варна” усвои 27 млн. лева от държавата за студен резерв. Може ли тя да ми отговори, ако се наложи „ТЕЦ Варна”да бъде включена в енергийната система, може ли да го направи веднага?!  ТЕЦ-ът все още е въглищна централа с примитивна газова секция. Именно заради всичките тези неща Доган ясно казва: „Пазете си Бойко и искам безвремие”. 

 

Независимо от препоръките на Доган идват предсрочни избори. През новата година правителството е изправено пред много важен геополитически избор. Досега бяхме в НАТО проформа, за да не бъдем повече така, трябва да вземем американските изтребители. Това ще е трудно за Борисов, който винаги се колебае.

 

Другият много тежък избор за премиера е свързан с газа. ТеменуШка убеждава: „Ние ще правим „Турски поток” с наши пари, като за диверсификация били предвидени 10%, като 90% ще бъдат на „Газпром”. Какъв хъб ще стане с 90% руски газ?!

САЩ ясно казват, че са готови да ни подадат ръка за нашата енергийна независимост. Препоръчват да се газифицираме с много евтина американска газ. Станции за него има в Гърция, Латвия, Полша, в Хърватия се строи.

 

Да видим какви избори ще направи премиерът през новата 2019 г.!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6154 |20.12.2018 Н. Димитрова за Фрог: Не смесвайте въглехидрати с алкохол на празниците . 10| 16551 |20.12.2018 Д. Божилов за Фрог: Пеевски е над цялата правораздавателна система . 4| 6613 |12.12.2018 Бойко Рашков за Фрог: Членове на Бюрото за контрол на СРС-та отказват проверки . 9| 20402 |06.12.2018 Само във Фрог: Гонят шефката на Агенцията за бежанците, в нелегалност е

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads