Реклама / Ads
85| 16217 |22.01.2014 АКТУАЛНО

Милионер стои зад скандала с Първанов, Борисов и Петков

.
Те вече са в бизнеса с подслушване...
Зад скандала с измисленото СРС, което уж записало разговор между Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков, стои милионер, бивш силов застраховател, който в момента е клиент на правосъдието. Той е дал указания на едно издание, известно с принадлежността си към мафиотски кръг, да раздуха скандал, като обяви, че притежава записи на въпросната среща, научи Фрог нюз от свои източници.
 

Когато обаче със случая се зае прокуратурата, от медията биха отбой и панически си признаха, че не разполагат с обявените преди това записи. По този начин признаха, че всичко е скалъпено. Междувременно Първанов и Борисов подадоха сигнали в прокуратурата и ще си търсят правата в съда за замесването им в скандала.

По този начин бе постигнат обратен ефект: вместо да бъдат компрометирани и разобличени участниците в голямата политическа завера между АБВ и ГЕРБ, те се оказаха в ролята на жертви, а разобличителите - от борци за истината лъснаха като поръчкови рекетьори. По този начин активното мероприятие срещу Първанов и Борисов се превърна в реклама за тях, смятат запознати.

 

Въпросният бизнесмен за пореден път фокусира върху себе си вниманието на службите като вдъхновител на подобни действия. Досега обаче МВР и прокуратурата все не успяват да съберат достатъчно доказателства за подривната му дейност, целта на която са предизвикване на шумни скандали и шантаж на засегнатите лица.  

Има съмнения също за съществуване на списък от няколко имена на служители на МВР, които работят по разследвания срещу мафиотски структури, свързани с политически кръгове. Спрямо тях се планирали действия за отстраняване от системата чрез уволнение или пенсиониране, а ако това не стане - за физическо отстраняване.

 

Предполага се, че центровете за подслушване, следене и анализ са над 10 и са финансирани от сенчести и икономически групировки. От услугите им се ползват и политически кръгове. Някои изпълняват и "мокри поръчки" - рекет, шантаж и насилие. В арсенала им влизат още отвличания и изнудване. За целта се събират компромати по всякакви начини и способи, всички извън закона.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 7571 |04.04.2012 Подхващат и кредитните милионери, агенти на ДС . 94| 15896 |29.02.2012 Унищожили досиетата на 120 кредитни милионери, „усвоили” $2 млрд . 18| 10061 |14.08.2011 Милионери с имоти и пачки драпат за президенти . 2| 5347 |12.01.2009 „Бездомното куче милионер" на Дани Бойл с 4 награди „Златен глобус”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads