Реклама / Ads
10| 31566 |03.11.2018 АКТУАЛНО

Мирослава Иванова от Нова тв се самоцензурира в интервю с Цветан Цветанов

.
Мирослава Иванова Източник: БГНЕС
Водещата на съботното предаване „Събуди се“ по Нова тв Мирослава Иванова се самоцензурира по време на интервю с Цветан Цветанов. По време на 20-минутния разговор вторият човек в ГЕРБ постоянно повтаряше, че той и управляващата партия държат много на морала в политиката.
 

Иванова обаче така и не го попита как се връзва това твърдение с назначаването на дъщеря му в Световната банка дни след получаването на бакалавърска диплома. Подобно назначение навсякъде по света се счита за неморално и демонстрация как се ползват политически постове за лично облагодетелстване. Изпълнителен директор на Световната банка е Кристалина Георгиева. Тя е близка до ГЕРБ и именно партията я предложи за еврокомисар. Пак ГЕРБ я номинира и за генерален секретар на ООН, но тя се класира предпоследна от всички кандидати. Красимир Каракачанов нарече участието й обслужване на „болните амбиции на Георгиева“. Дали с назначаването на младата Гергана Кристалина Георгиева не се отплаща на Цветанов?

 

„От вас научавам това, на никого не съм казвала кого и какво да пита“. Това коментира за Фрог нюз Силвия Зурлева, член на Борда на директорите на „Нова Броудкастинг груп“.  

 

Преди дни във Фрог нюз публикувахме официална информация от сайта на Световната банка, където е обявено, че дъщерята на Цветан Цветанов е назначена за анализатор по проблемите на бедните региони. Шефът на парламентарната група на ГЕРБ помоли да не замесваме децата и да не публикваме новината, но тя е официално оповестена от СБ и няма никаква причина да остане скрита. В редакцията се обадиха много читатели, които нарекоха случая крещящ пример за злоупотреба с политическо влияние.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 16412 |08.10.2018 Съветът на Европа поиска международен контрол на разследването на убийството на Виктория Маринова . 12| 60534 |26.07.2018 Как преметнаха водещия на Нова ТВ Виктор Николаев . 5| 8476 |10.07.2018 Майките на деца с увреждания искат да се разследва НПО-то на Адриана Стоименова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads