Реклама / Ads
7| 8729 |29.09.2014 АКТУАЛНО

Мистър "Майонеза" очаква да го гръмне военният министър

.
Александър Найденов
Бившият любивник на Елен Колева и мистър "Майониза" Александър Найденов призна, че ходи с пистолет и се страхува за живота си. „Обикновено не искат да гръмнат хората, които дължат пари, а тези, на които им се дължат пари“, смята той. На въпроса откъде очаква заплахи, той отговори с въпрос: „Министърът на отбраната трябва ли да ме гръмне, защото министерството ми дължи 10 млн.?“.
 
Аз не го познавам това момче Иво Аръков. За времето, когато Елена беше с мен, те не са имали нищо интимно. Това заяви бизнесменът, известен напоследък повече с телевизионните си изяви, отколкото с предприемачество в „Предаването“ по TV7. „Сашо Майонезата“, както го наричат още някои, не иска да знае за забежките на бившата си по времето, когато не са били заедно. Той определи изневярата й като „морална“, което било по-лошият вариант. На въпроса каква е гаранцията, че двамата няма да се съберат отново, той отговори: „За нищо няма гаранция на този свят“.

„Всичко това, което е изнесено от мен директно, то отговаря 100% фактологически на истината“, заяви Найденов. „Ако още един път мерна в медиите Елен, че имало някаква нейна истина, ще плясна документите, защото става въпрос за документи“, отсече гневно той. „Маса народ ще се омаца“, закани се той.

„Аз съм инвестирал там“, каза Найденов и обясни, че по отношение на Елен виждал бъдещи проекти и планове. „Не подавам другата буза. Ако това е отмъстителност, да, отмъстителен съм“, обясни той.

Найденов отказал да участва във „ВИП брадър“, защото не можел да си позволи да отсъства два месеца от бизнес делата си. „В къщата ВИП-ове няма. Повечето от тях за два месеца такива пари навън не могат да изкарат“, смята той.

На въпроса дали той е повлиял за изгонването на Елен Колева от Народния театър, Найденов раздразнено извика: „Айде стига с тая Елен!“.

Бизнесменът отказа да признае дали Ралица Кирилова е новата му изгора. Въпросът „Това ли е новата“ беше последван от дълго мълчание. След това Найденов каза, че по принцип имал правило личния си живот да не излага на показ, а връзката му с Елен била изключение, „Нямам намерение да превръщам изключението в правило“, отсече той и удържа настоятелните атаки на Косьо Филипов по темата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 8060 |03.11.2012 Юлиана Колева: Висшият съдебен съвет е натоварен с невъзможни очаквания, които надхвърлят правомощията му . 24| 7112 |06.03.2012 Майката на Боевски: Очаквам справедливост от бразилския съд . 49| 13752 |04.11.2010 Г. Първанов към Ил. Божинов: Теб нищо добро не те очаква! . 3| 6690 |31.12.2008 Очакват около 250 бебета да се родят в празничните дни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads