Реклама / Ads
8| 18388 |12.07.2007 АКТУАЛНО

Мистериозното „тату” на Цеци Красимирова

.
Топмоделът почива на точно определено място на морето, както всяка година, но през тази лудна по кайт-сърфинга, новата мания на запалените сърфисти. Тя отмаря в компанията на сестра си и малката си дъщеричка и не крие татуировката си с йероглифи, които, според запознати, всъщност кодирали едно твърде популярно име.
 

Ана Кочева 

Още преди години небезизвестната манекенка Цеци Красимирова ни съветваше от страниците на пресата, как красив тен се правел, като се печем през листо от репей. Никой не е виждал такова листо пред лицето на дамата, но пък за сметка на това жителите на Поморие няма как да не забележат Цеци, която заедно с русокосата си сестра за поредно лято е тук. Дори са свикнали с присъствието й, още повече, че тя спокойно се разхожда из улиците и плажовете на града. Топмоделът явно го харесва като място за почивка (според някои слухове си имала и жилище) и обикновено летува дълго тук, като понастоящем се е отдала на най-новата си страст – каране на кайт. (За незапознатите - кайт-сърфът е поредната лятно-водна мания по всички плажове. Това е смесица между летене с делтаплан и каране на сърф, която се появи за първи път преди 5-6 години по плажовете на Южна Франция, а много скоро след това завладя и целия свят.) ceci_krasimirova.jpgДали защо кайт-сърфът натоварва тялото комплексно, или поради някаква друга причина, но запалените кайтисти, които карат из Поморийското езеро и край плажната ивица, твърдят, че Цеци луднала по този спорт и опъва здраво въжетата. Спецовете, които са напред с материала, обясняват, че дамата сега се учи и още не може да изпълнява сложни въздушни фигури, но у нея „има хляб” и скоро успешно ще пори вълните. Освен с кайта, Цеци се занимава с дъщеричката си Джудит, която я съпровожда, и с обиколки из поморийските заведения, което пък на свой ред създава някои главоболия на готвачите. И ако българинът обича да се тупа в гърдите, тръбейки, че не ядял „доматите с колците”, то екс-спътницата на покойния Косьо Самоковеца не яде доматите с люспите. Тя предявявала претенцията, всяко доматче от салатите й да бъде надлежно обелено, факт, който накара готвачи от централен поморийски ресторант да приплачат пред „Фрогнюз”. Това желание ги затруднявало и те трудно насмогвали с останалите поръчки. Перфектният външен вид на дамата обаче ги зашеметявал и те нямало как да не угаждат на капризите й. Летните тоалети, които Цеци демонстрира, не успяват да прикрият интересната татуировка на ръката й, която местните отдавна са забелязали. По всяка вероятност тя не се и стреми да я скрива. Източните йероглифи всъщност представлявали надпис, който означавал не друго, а едно име. Разчитащи сложните знаци, казват, че името било на бившата синя легенда Георги Иванов-Гонзо. Той от своя страна имал идентична татуировка на своята ръка, а неговите йероглифи кодирали името на самата Цеци. В интерес на истината „Фрогнюз” напомня, че Красимирова винаги твърдо е отричала слуховете, че е имала интимни отношения с Гонзо. Тогава обаче как да си обясним мистичната татуировка?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5354 |11.07.2007 Музикална фиеста се вихри във Варна . 1| 5833 |11.07.2007 Женската красота се измерва в цифри, но ръстът и теглото вече не са мегаважни . 0| 8862 |10.07.2007 Трилърът „1408” измъчва с кошмарите в една хотелска стая . 0| 5601 |10.07.2007 Кралицата на португалския блус пее за съдбата в НДК

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads