Реклама / Ads
19| 7723 |12.09.2008 АКТУАЛНО

Младен Мутафчийски: Предпочитам любовта пред войната

.
Make love not war бе девизът на хипитата през 60-те години на отминалия век. Оттогава се изтърколиха четири десетилетия, падна Берлинската стена, но по нашите земи продължаваме да сме войнствени по неразбираеми причини.
 

 

В някакви „бойни действия" бе замесено и името ми през последните седмици. В смисъл, че поради „засегнати" интереси сме изровили томахавката с други бизнесмени и сме се оказали на „военната пътека", както би казал Майн Рид. Става дума за тиражирането на слухове, догадки и „твърдения", че съм във „война" с Николай Гигов и Петър Манджуков заради оръжейни сделки. Трябва да разочаровам любителите на батални сцени от К1 - няма такава война. През 1998 г. съм напуснал държавната фирма Тератон и оттогава не се занимавам с бизнес, свързан с търговия на продукция със специално предназначение. Това го казвам заради широката публика, защото в бранша това се знае отдавна. Нямам интереси в този бизнес нито у нас, нито където и да било другаде.

mytafchiiski4.jpg
 снимки Вяра Йовева

Както нямам и общо с приписвания ми сайт „Опасните", заради който се вдигна толкова шум. Научавам, че интернет пространството се бил появил нов сайт или блог „Опасниновини", нещо като реплика на първия. Не съм нито баща, нито майка и на този продукт. Съсобственик съм във Frognews.bg и не съм си продал дела, както се написа тук и там. Чел съм обаче някои от писанията в „Опасните", в които се споменават имената на Гигов и Манджуков. Не казвам дали написаното е вярно или не, защото не е моя работа, но мисля, че подобни неща се говорят под сурдинка в някакви среди. В случай, че в част от обществото има и най-малки съмнения за нещо нередно, не е ли редно да се проверят тези неща. По този начин ще може имената на бизнесмените да се изчистят от клеветата. А може да излезе и нещо друго, което да хвърли светлина върху скрити тайни и мистерии. Защото когато подобни въпроси висят дълго време без отговори, винаги плъзват слухове.

Арес не е моят бог. Предпочитам любовта и съществуването й в демократичен свят, а не военно-полеви романи по бойните полета, били те и на медийния фронт.

 

Младен Мутафчийски

Съсобственик на Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 10486 |12.09.2008 Забраниха високите токчета в Модена, Италия . 9| 5222 |10.09.2008 С шеги и закачки депутатите започнаха работа . 22| 5099 |09.09.2008 Учениците: Вълчев да вкара нормална охрана в школата, а не нови оценки . 0| 4755 |09.09.2008 Фен изрита вокалиста на Оasis от сцената

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads