Реклама / Ads
0| 7197 |07.03.2014 АКТУАЛНО

Модна консултация за 8 Март от KWIAT и моден експерт

.
Николай Божилов дава персонални модни съвети
Българската марка очила KWIAT заснеха специална фотосесия съвместно с талантливия млад дизайнер Николай Божилов в ролята му на моден консултант. Най-новата колекция слънчеви и диоптрични очила KWIAT отразява актуалните модни тенденции на световно ниво. Модният експерт разкрива как най-успешно се съчетават разнообразните модели очила с четири типа актуални тоалети в различен стил.
 

Специално за празника 8-ми март Николай Божилов ще дава персонални модни съвети за това как да се съчетае определен модел очила с подходящи за него тоалети. Желаещите дами могат да се възползват от тази възможност като посетят Оптикa "Grand optics"- The Mall (ниво -2) между 16:00 и 18:00 часа.

Талантливият млад дизайнер Николай Божилов, носител на редица награди, сред които „Златна игла 2013" и „Triumph Inspiration Award 2010", обобщава 4 типа модни визии, които съдържат водещи тенденции при облеклата и са отразени в неговите модели. От тази отправна точка той формулира и ценни съвети за това как разнообразните модели очила от най-новата колекция на  KWIAT да се съчетават с подходящи облекла.

Ето и модните съвети на Николай Божилов:

Класически дрехи с минималистичен дизайн

Тази визия е розпознаваема още като обновената класика и към нея се отнасят например изчистената бяла риза, рокля и др. При тази визия очилата са добър акцентен аксесоар. Подходящите модели са в черно-бялата гама, прозрачно и с текстура; по-екстравагантната котешка ретро форма; бъбрека с огледално цветно покритие и рамка с различни орнаменти; пеперудата с комбинация от 4 цвята в рамката, както и кръглите очила с различни цветови комбинации и дизайнерски украшения в рамката.

Всекидневни облекла със спортни елементи

Спортните елементи тотално навлизат във всекидневния дамски гардероб, но в комбинация с облекла на класическа основа (поли, топове със спортни детайли). При тази визия дрехите са модерна основа, а очилата са акцент. За този тип облекла е характерна динамичната визия, която много добре кореспондира с диагоналните цветови акценти в рамките на очилата уейфеър. За всекидневните облекла със спортни елементи са подходящи и другите форми с огледалните цветни покрития - бъбрек и маска.



Тоалети с официална и/или луксозна визия

Изчистените, класически силуети, феерични материи и по-тъмни цветове, характерни за тази визия,  коерспондират отлично със златното в рамките и стъклата на различните модели очила. Тук можете да си позволите комбинация и с анималистични очила с котешка форма, които стоят изискано, използвани като акцент. От формите бъбрек, маска и пеперуда са подходящи вариантите с метална рамка и различни орнаменти и детайли предимно в златно. 



Екстравагантни облекла метални елементи

Металните акценти в облеклата са сред актуалните тенденции. Метализираните елемнти в облеклото могат да бъдат както отделни детайли така и тъкани с блясък и материи с метален ефект, от които е изработена цяла дреха, като риза например. За този тип визия логично подходящи са очилата с метални рамки най-вече от формите тип бъбрек и маска. Огледалните цветни покрития също кореспондират с тази визия, но с внимание при избора на цвят.  
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6615 |06.03.2014 Чудовищно: Всяка седмица обират хасковско семейство . 38| 6977 |05.03.2014 Червено острие:Подписката за референдум не е истинска . 33| 6651 |05.03.2014 Депутатите възстановяват "Кремиковци"; тъгуват по бг стоманата . 26| 6798 |03.03.2014 Вицепрезидентът Попова: Абсурд е в Украйна да маршируват натовци и руснаци

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads