Реклама / Ads
0| 8545 |30.10.2017 АКТУАЛНО

Movember свали цените в ”Хил клиник”

.
Movember (компилация от думите moustache и November) е международна здравна кампания, посветена на проблема „рак на простатната жлеза“ и се свързва с мустаците като символ на мъжественост.
 

Целта на организаторите е да окуражи мъжете в напреднала възраст да прегледат простатната си жлеза като единствен начин за ранна диагностика на рака на простатата. Като част от световната кампания за рака на простатата през ноемеври 2017 столичната "Хил клиник" намалява с 50% цената на профилактичен преглед. Прегледът ще струва 25 лв. през целия месец и ще включва консултация с уролог, ехографско изследване на органите в малък таз, измерване обема на жлезата, измерване на остатъчната урина и лабораторно проследяване на стойностите на простатно-специфичния антиген (PSA).

 

Повишените нивана PSA сочат за патологии на простатната жлеза, включително простатен карцином. Нормалната стойност е от 0 до 4 ng/ml. При показания над 4 ng/ml по преценка на лекаря могат да бъдат назначени допълнителни изследвания за уточняване на диагнозата. В "Хил клиник" всяка по-висока стойност на PSA маркера се коментира с пациента от лекуващия уролог и се предприемат адекватни действия. Изследването се препоръчва на мъже, навършили 50 години, а ако в семейството има случай на простатен карцином, скринингът започва от 45-годишна възраст.

 

"Хил клиник" разполага с модерно урологично отделение и огромен опит в лечението на проблеми с простатата – както доброкачествено увеличена жлеза, така и рак на простатата. Хиляди български мъже са преодолели затрудненото уриниране с помощта на лекарите там. Мнозина се преборили рака на простатата, благодарение на навременната намеса на уролозите в столичната "Хил клиник". Лапароскопски операции на злокачествени образувания в столичното болнично заведение се извършват с професионалната експертиза на проф. д-р Щолценбург – създател на иновативни техники за безкръвно и роботизирано лечение на тумори на простата, бъбреци, пикочен мехур и уретер и завеждащ отделение Урология в университетската болница в Лайпциг (Германия).

 

През ноември в столичната болница второто мнение за пациенти с открит рак на простата или бъбреци е БЕЗПЛАТНО.

 

За допълнителна информация и записвания за преглед: (02) 439 31 31


https://hillclinic.com/vsichko-za-dobrokachestveno-uvelichenata-prostatna-zhleza/

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 10371 |18.04.2017 СКАНДАЛ! БТВ пак свали предаването на Слави Трифонов . 4| 6063 |07.11.2016 Ройтерс: Опозицията може да свали Борисов, ако не подаде оставка . 2| 5096 |04.09.2015 Пореден протест срещу цените на горивата в събота

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads