Реклама / Ads
13| 9485 |07.11.2014 АКТУАЛНО

Мурджов пред Фрог: Бойко Борисов надскочи себе си

.
Мирослав Мурджов
В новото правителство има абсурди. Реформаторският блок управлява с две партии, в които има агенти, но явно в името на България са склонни да направят компромис. За похвала е партията мандатоносител – ГЕРБ, която показа израстване, за разлика от предишните предсрочни избори, когато беше в изолация и когато отново получи мандат. Явно са си научили урока. Стоенето в изолация е дало положителен резултат, защото се положиха максимум усилия да се случи този кабинет, коментира пред Фрог нюз управителят на агенцията за политически анализи Research Decision Making Мирослав Мурджов.
 

Изкуство е да се разделя властта и да споделяш отговорност с всички останали. Този кабинет е благодарение на усилията на ГЕРБ.

 

Успехът на Патриотичния фронт (ПФ) се дължи на факта, че събра отрицателния вот. Резултатът им е достоен за уважение, похвално! По време на цялата кампания ПФ твърдеше, че основният враг е Движението за права и свободи. Те искат да заемат неговото място като балансьор. Поведението им по време на разговорите -тука има, тука нема, ще участваме, пък няма да участваме - малко дискредитира тази тяхна претенция. Когато имаш претенциите да изместваш някого от властта, трябва да се научиш да носиш отговорността. Ако наистина искаха да се развиват, трябваше не просто да подкрепят декларации, а да поемат ангажимента конкретни лица от ПФ да влезнат в управлението и да показват как може да се случват нещата, смята Мурджов.

 

АБВ го виждам като придатък. Надявам се Ивайло Калфин да свърши нещо полезно като професионалист. Но иначе АБВ като чисто политическа логика не знам какво правят там.

 

Реформаторите получиха шанса благодарение на мъдростта на ГЕРБ да осъществяват реформите, заради които денонощно стояха по улиците и говориха, че България е блато, припомни Мурджов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 7091 |07.11.2014 Манолова предлага забрана на номадството в парламента . 6| 6070 |06.11.2014 Румен Гечев пред Фрог: Близнашки иска да узаконим харчовете му . 8| 6956 |06.11.2014 Тенчо Попов пред Фрог: БНБ проваля цесиите в КТБ . 25| 15366 |05.11.2014 Лияна Панделиева пред Фрог: Любомир Павлов и Петко Симеонов ме избраха за лице на СДС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads