Реклама / Ads
0| 9254 |04.07.2010 АКТУАЛНО

Наградиха най-добрите благотворителни кампании

.
Наградените Източник: Фондация „Работилница за граждански инициативи
Фондация „Работилница за граждански инициативи” награди снощи на церемония в Гранд-хотел „София” най-добрите благотворителни кампании. Наградите „Заедно” 2010 се връчват за пета поредна година.
 
Залата бе пълна, имаше вълнение и сърдечни поздравления между приятели и съмишленици.

Призът за Най-добра кампания на неправителствена организация получи Сдружение "Виктория 04"- Велико Търново за кампанията "Песента носи надежда", чиято цел е набиране на средства за оборудване на ателие за арт-терапия за Дневния център за деца с увреждания във Велико Търново.

Наградата за Най-добра кампания взе Фондация "И аз мога", която подпомага децата с увреждания.
Най-много средства беше набрала Обществена фондация "Мостовете на Тунджа"- Ямбол, чрез кампанията "Активираме и укрепваме гражданското общество".

Наградата за Най-иновативна кампания взе „Виваком” с инициативата „Жълти стотинки”, която ще спомогне за изграждането на Институт за детско психично здраве и развитие за децата аутисти.

Бяха раздадени и награди за медии, като призът за електронна медия отиде при Pro.bg, a за печатна при вестник „Пари”.
Журналистически награди получиха Искра Ценкова от списание „Тема”, Боряна Пенева от вестник „Капитал” и продуцентката от Нова телевизия Тара Нури.

В специалната категория „„Гражданска позиция, провокираща дебат”, призът грабна журналистът Огнян Стефанов.

Певецът Стоян Петров от “Music Idol” и група „Оратница” подкрепиха наградите „Заедно” и забавляваха гостите с оригиналните си изпълненията.

Членове на журито бяха шефът на СЕМ Георги Лозанов, Дима Чакърова от „Програмата медия груп”, журналистката от БНТ Екатерина Генова, Елена Бейкова и Пролет Велкова от „Дарик” радио, Лили Тодорова от Информационна агенция „БЛИЦ”, PR експертът Максим Бехар, шефката на Държавната агенция за закрила на детето Надя Шабани, Невена Цонева от офис мебели „ОРТ”, зам-директорът на Комисията за финансов надзор Ралица Агайн и журналистката от БНР Цвета Шопова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 23317 |23.06.2010 Лятна академия по дерматология – всичко за пациента! . 6| 5777 |22.06.2010 Свистящите български вувузели . 2| 5999 |21.06.2010 Щерката на съдия Пенгезов се отказа от имот в Приморско . 8| 9340 |21.06.2010 Али Агджа има син в Пловдив!?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads