Реклама / Ads
1| 7345 |26.02.2020 АКТУАЛНО

Безплатни консултации за присаждане на коса в София

.
ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ има удоволствието да посрещне за първи път в България главния лекар на Медицински център EstetIstanbul – д-р Хамид Айдън на 7 март в София. Той ще ни гостува по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината. Консултациите с д-р Айдън са подходящи за български пациенти, интересуващи се от процедура по трансплантация на коса, лечение на косопад или друг вид естетична намеса и извършването им в Турция.
 

Медицински център EstetIstanbul, намиращ се в Истанбул, е един от най-добрите центрове за трансплантация на коса и пластични операции.


EstetIstanbul е добре познат не само в Турция, но и извън границите на нашата съседка. Някои от предлаганите услуги за лечение на косопад и присаждане на коса се извършват повече от 25 години от специалисти, натрупали дългогодишния си опит в Турция.

Под ръководството на д-р Хамид Айдън, екипът на Медицински център EstetIstanbul извършва специализирана услуга за трансплантация на коса на високо професионално ниво.

 

Кой е д-р Хамид Айдън?

 

Д-р Хамид Айдън е главен лекар и основател на Медицински център EstetIstanbul.

Д-р Айдън е роден през 1969 г. Работил е и продължава да работи в различни болници и клиники, специализирани главно в:

 

Пластична и естетична хирургия
Присаждане на косата
Дерматология
Вътрешна медицина
Обща хирургия

 

Обучава се и по Акупунктура и Фитотерапия.

 

Работата му като директор на различни болници и като координатор по пластична и капилярна хирургия му позволява да постигне заслужена репутация в световен мащаб и безспорен престиж в страни като Германия, Италия, Холандия, арабските страни и разбира се в Турция.

 

Д-р Хамид Айдън е лидер в областта на трансплантацията на коса и през годините е лекувал успешно хиляди хора. Пациентите ценят неговата способност и грижа за пациента. Той е един от най-търсените специалисти за трансплантация на коса.

Д-р Хамид Айдън заема позиции, сред които:

 

Председател на Асоциацията на здравето на косата и трансплантация на коса Saçder в Турция.Асоцииран член на ISHRS (Международно дружество по възстановяване на косата) от 2012 г.

 

В момента д-р Хамид Айдън работи в Медицински център EstetIstanbul, Истанбул като ръководител на медицинския център и медицински директор.


Д-р Айдън се обучава в чужбина в най-новите тенденции и програми, както в естетичната хирургия, така и относно методите за трансплантация на коса. Участвал е в множество телевизионни предавания на медицинска тематика и конференции, свързани с трансплантация на коса и естетична пластична хирургия.

 

Телевизионен водещ и писател

 

Д-р Хамид Айдън участва като гост и е водещ на много телевизионни предавания. Той е писател и журналист, затова редовно пише статии във вестници, списания, интернет сайтове, а също така се занимава и с актуални международни проблеми.

 

Участва в конференции по трансплантация на коса и пластична хирургия.


В работата си като писател и журналист той е насочен към здравето и здравеопазването.

Повече за Медицински център EstetIstanbul и техниката за присаждане на коса, която се прилага там, може да прочетете тук: https://www.medikara.bg/kplus_page/estetistanbul

 

Повече за това какво представлява трансплантацията на коса, може да прочетете тук: https://www.medikara.bg/directions/hair-grafting

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Айдън в София на 7 март 2020 трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0878 500 940 или 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6313 |05.09.2017 В помощ на децата с тежки заболявания: Безплатни консултации с топ специалисти от чужбина . 0| 6014 |28.10.2016 Безплатни консултации: Инвитро с микрочип при мъжки фактор за безплодие . 0| 5655 |25.11.2015 Безплатни прегледи за кожна алергия . 13| 5124 |20.10.2014 Овчаров: Борисовите консултации са прах в очите на хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads