Реклама / Ads
5| 15053 |26.11.2012 АКТУАЛНО

"Няма Джаро, няма Маро", 522 хил. пред телевизора

.
Михаил Билалов дойде в компанията на екранната си половинка - Койна Русева
На тузарска церемония, уважена от главните заподозрени сред актьорските среди, премина снощи премиерата на третия сезон на сериала "Под прикритие".
 

Обичайното свърталище на главните действащи лица от сериала – клуб „Планет”, както и участъкът между храм-паметник "Св. Александър Невски" и булевард "Васил Левски", беше затворен в тяхна чест. Точно в 20:45 часа близо 1000 гости уважиха събитието.

Димитър Митовски, единият от продуцентите на кримката, обяви, че това е най-сполучливият сериал, а ни чака и най-страхотният му сезон. „Щом той каза така, а прави сериали и за други телевизии, му вярвам”, засмя се шефката на БНТ Вяра Анкова. И допълни: „Рекламодатели, моля не гледайте рейтингите, те при нас са по-особени. Важното е, че „Под прикритие” стана сериал от тип кросмедия и е най-хитов и по телевизията, и в интернет и ако приеме и аудио форма, ще се слуша и по радиата”.

Въпреки предупреждението на шефката да не се фиксираме над рейтинга, от БНТ побързаха да се похвалят: с ппемиерния епизод са приковали близо 522 000 души пред екраните. В часовия пояс 20,45 – 21,45ч. БНТ е изпреварил Нова тв с рейтинг 7,5% срещу 3,4%, а БНТ е първа по гледаемост във възрастовата група 18-34г. пред всички останали телевизии.


По червения килим снощи с мафиотска стъпка преминаха продуцентите, режисьорите и, разбира се, главните актьори на сериала. За да поздравят публиката, сред гостите бяха Ивайло Захариев, Мариан Вълев, Михаил Билалов, Владо Пенев, Захари Бахаров и др.


Снежана Макавеева дойде в компанията на гаджето си Мариан старши и Мариан младши, синът му. Макавеева играе дъщерята на ченгето Попов в лентата, а Вълев е всеизвестният мафиот Куката.


Ивайло Захариев дойде засмян с приятелката си Миряна, с която очакват първородния си син през февруари. Героят на Захариев - Мартин, играе на ръба този сезон, тъй като е подозиран от героя на Захари Бахаров, а и този на Чочо Попйорданов е в час с играта му. Още в първия епизод той беше в епицентъра на екшъна, така че очакваме да го видим в множество каскади този сезон.


Александър Сано-Среброто, известен в сериала като Здравко Киселов-Косъма, дефилира по червения килим сам, но бързо компанията го намери.


Вяра Анкова, шефката на БНТ, призова да не се има доверие много на рейтингите, защото били по-особени, но важното било, че филмът е неоспорим хит.
 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 10167 |29.04.2012 Т. Буруджиева: Българинът няма отношение към държавата си . 10| 7258 |12.11.2011 ЦРУ се мести от София в Белград? Няма такъв филм! . 31| 8843 |04.08.2011 Лили Иванова: Нямам нужда от ходатайство пред НАП! . 2| 5195 |01.05.2011 Уикилийкс: Няма опозиция, която да затруднява; липсват кадри на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads