Реклама / Ads
5| 9269 |28.09.2017 АКТУАЛНО

Номерът на китайката при ремонта на МиГ, схемата с подкупите е отработена

.
Илиян Василев Източник: БГНЕС
Номерът с ремонта на МИГ-29 във версията - руската компания ни помага да ги ремонтираме в Авионамс - не е сложен за разгадаване.Това отбелязва в профила си във Фейсбук Илиян Василев.
 
Първо, отлага горещия въпрос - по който искат да изберат самолет, за който Русия няма против - това е Грипен, но не могат да преодолеят възраженията на САЩ. Най-малкото защото "критерии" няма и от САЩ пари на ръка няма да получат.

Второ, и децата знаят, че модернизацията на МИГ-овете с руска помощ е невъзможна. Тоест тупкаме топката, защото другата част - ремонта на двигатели не е основен проблем.

Но тук влиза новата доктрина Пеевски-Борисов - тъй като във ВПК няма как открито да притежават предприятия, поне на този етап, когато убиват други частни оръжейни фирми, напред излиза входно-изходната система за контрол на паричните потоци.

Какво ще направят - договор с МИГ - за доставки на резервни част, за всякакви технически лицензии за ремонт и прочие - за много над нормалните разходи с идеята да се формира "баница за последващо разпределение".

След което ще надуят и цената за "ремонта" в Авионамс - нали си е наш, роден, държавен !?, а това означава парите текат като река - и ползите ще изтекат в нечия правилна посока.-

Така народонаселението ще бъде патриотично и европредседателски облъчено, че това са държавни компании, а не гадни частници и второ зад кадър, щом е държавно, всичко може да се краде.

Така "ремонтът" на МИГ-29 овете ще се доближи до покупката на нов самолет.

Защото не забравяйте - целта не е боеспособна армия със самолети, а алъш вериш и нашто да е сигурно. Защо с МИГ корпорация - защото схемата с подкупите е отработена. Ако не знаете вижте разликата между първоначалната цена за ремонт на двигатели и последната - когато вече бяхме решили да ги даваме в Полша - 3 пъти?!?!

Илиян Василев-фейсбук
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5025 |28.09.2017 Парите за ремонта на НДК пак не стигат . 0| 3747 |26.09.2017 Отлагат ремонта на пътя при Владая? . 1| 4895 |15.08.2017 Фандъкова удължи ремонта на бул. ”Прага” до 7 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads