Реклама / Ads
29| 14608 |13.02.2019 АКТУАЛНО

Огнян Стефанов: Ако пеевските медии са прави за Гебрев, трябва да арестуват министъра на икономиката

.
Огнян Стефанов
На мен лично ми прави впечатление, че хората с изключителен жар и плам обясняват колко професионални са руските служби, че те не могат да се занимават с подобни неща. Никой не застана да каже: Абе хора, тук е посегнато на лица от ВПК. Този комплекс е един от малкото останали бизнеси в България. Никой не защити тези хора. Това са българи. Нека да се разбере кой е посегнал. Това каза Огнян Стефанов пред Люба Кулезич по Евроком.
 

Изведнъж нашите служби се оказа, че знаели  кога Федотов е бил у нас и как е напуснал. Самото неглижиране на този случай трябва да има причина. Не споменаваме, че Емилиян Гебрев е собственик на „Дунарит“- един от сериозните активи на КТБ. И когато той заявява, че има готовност да се включи в „Дунарит“, веднага се превръща в проблемно лице. Както други предприятия бяха присвоени, дали чрез занижени цени, или чрез кръгове от  лица, стигаме до „Виафот“.  Това е фирмата, която проявява стремеж да придобие „Дунарит“. И тук се появява Делян Пеевски. В скандала с парите от Венецуела пък се  появи името на Ирена Кръстева и Оманския фонд. Никой не казва дали това са те. Но ако се направи връзка между Делян Пеевски и банката ВТБ, тогава взаимовръзките ще станат още по-ясни.

 

Чета в някои медии какъв ужас е настанал, че се нападат руските служби. Не мога да предвидя какво ще покаже разследването. След външната намеса, надявам се, че ще бъдат по-активни. В живота нещата се променят в дадени ситуации. Хората са избрали ЕС и НАТО. Над 2 млн. са в Западния свят. Никой не чака на летище Внуково, за да бъде приет. Част от пеевските медии обвиняват Гебрев, че бил такъв и онакъв и от България се изнасяло оръжие за украински сепаратисти. И видите ли колко справедливо руската страна ни наказва. Ако това е вярно и се мълчи, значи министърът на икономиката и ДАНС трябва да бъдат задържани и да започне разследване срещу тях. Пешкирът го обира този, който е начело. Пропуснахме да споменем за помпозната визита на Цацаров  и  Младен Маринов в Дубай. Какво правим там, без да имаме договор за сътрудничество. Те са извикани там, защото се води разследване, в коeто са замесени и американските служби. От там също ще излезе лицето, което споменаваме тази вечер.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 9923 |22.05.2018 Огнян Минчев с призив срещу корупционната яма АЕЦ ”Белене” и властта . 14| 13856 |19.11.2017 Огнян Стефанов: Оставката на Главчев показа кой кара влака . 6| 20630 |26.08.2017 Огнян Стефанов: Някой от управляващата тройка ще накисне другите /видео/ . 8| 16487 |02.07.2017 Огнян Стефанов: Лесно проверимо е, дали Цацаров е пуснал SMS-а на Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads