Реклама / Ads
3| 8003 |24.09.2015 АКТУАЛНО

Око на Фрог: Миграцията без интеграция е нашествие

.
Към сърцето на Европа
В Афганистан и в Ирак фирми и агенции публикувмат официални обяви, че „Европа е отворила границите си за бегълци от Близкия и Средния Изток”, че „мама Меркел е обещала да приеме в обетована Германия всички страдащи, търсещи свобода, работа и по-добър живот”. Защо никой не показва тази масова кампания за набиране на мигранти? Защо СиЕнЕн, БиБиСи и Дойче веле талантливо мълчат?
 
„Около 500 мигранти започнаха да унищожават хотела, в които бяха настанени в четвъртък сутринта в Загреб. Те твърдят, че не искат да останат в Хърватия, а да продължат към Германия. Част от тях скандират името на германския канцлер Ангела Меркел. В знак на протест „бежанците” изхвърлиха мебелировката от стаите и баните на хотела. През терасите хвърчаха легла, шкафове и различни метални конструкции. Мигрантите замерваха хората около хотела с тоалетна хартия и скандираха "Свобода, свобода!". Кадри от вандалщината в хотела вече се излъчват и по хърватските телевизии.”

„Виждаме, че салафитите (привърженици на крайно консервативно тълкуване на исляма) се представят за сътрудници на благотворителни организации и доброволци, установяват контакт с бежанците и ги канят в специални джамии, за да ги вербуват за свои цели. Голяма част от бежанците са сунити и германските салафити ги разглеждат като добра почва за реализирането на свои замисли“, заявява началникът на германското контраразузнаване Ханс-Георг Маасен. Салафитите в Германия са около 6 000 души. Те са обект на особено внимание от страна на специалните служби на страната, пише Rheinische Post.
 
„Група бежанци на унгарско-сръбската граница запалиха автомобилни гуми така, че димът от тях да се насочва към унгарските полицаи. Унгарската полиция се опитва да гаси подпалените гуми с водомети. Преди това същият кореспондент предаде, че унгарските власти използват водомети и сълзотворен газ срещу бежанците, които хвърлят камъни и палки по полицаите. Властите изпращат допълнителни подкрепления към границата, включително спецчасти от националния Антитерористичен център.”

В центровете на Държавната агенция за бежанците (ДАБ) „Военна рампа”, „Враждебна” и Харманли бяха дадени милиони левове за реновиране на жилищни помещения, бани и тоалетни. Сега помещенията се неузнаваеми: изкъртени мивки и душове, нацапани със спрей стени и мръсни, вонящи стаи. В знак на „благодарност” от пребиваващите лица, търсещи или получили закрила от българската държава.

Посочените по-горе примери на варварско отношение към гостоприемна Европа няма да видите нито на екрана на големите западни телевизии, нито ще чуете от „специалните” кореспонденти на българските медии. („Мъц-мъц-мъц, групата бежанци влезе оттук, мина оттам...пренощува на тази поляна... Има жени и деца... Ей тук ги спряха и те се върнаха назад... Очаквайте нови включвания...”). „Такава е политиката на изданието (телевизията, радиото)”. Като се смени официалният курс, ще сменим и ракурса, и принципите. Толкоз пъти сме го правили.

Питам се: след като с такава ярост мигрантите нахлуват в мирна Европа сега, представяте ли си как ще се държат след две-три години, когато понаучат езика, поохранят се, аклиматизират се към чуждата среда и започнат да поставят условия? За джамии, за образование (според техните разбирания), за работни места по квоти, за обособени избирателни участъци там, където са постигнали мнозинство. Баба Европа ще види зор на стари години.

Статистиката е стряскаща, но кой ти гледа статистики, когато от екраните ежечасно ни бомбардират с огромните тъжни очи на страдащи дечица, със стряскащите снимки на удавени човечета и на пищящи кърмачета?

Да, смъртта на невинни дечица е упрек срещу цялото човечество. Да, на страдалците, останали без дом и без родина трябва, длъжни сме да помагаме. Но колцина са страдалците и кои се крият зад гърба им? Ан Ранд е постигнала разграничаването: „Кой е по-лош от човека без състрадание? Човекът, който използва състраданието като оръжие срещу другите”. В Женевските конвенции то се нарича „вероломство” и се използва при класифициране на военни престъпления.

NBC, CNN, BBC, Дойче веле и повечето български телевизионни бройлери нагло лъгаха и продължават да ни лъжат за истинските размери на явлението. По данни на ВКБООН (Върховния комисариат за бежанците на ООН), потокът от нелегални мигранти се състои от 75 % млади мъже на възраст от 18 до 40 години. Същите, които с маски на лица щурмуват държавната граница на Унгария и хвърлят камъни срещу граничарите. Като в Палестина. Същите, които на централната гара в Будапеща изхвърляха предоставените им вода и храна и принуждаваха невръстни деца да издигат плакати с несръчно написани „Вода” и „Гладни сме”.

Само 21 % от тези хора са сирийци. Често сред тях избухват схватки, защото истинските сирийци се опитват да прогонят иракчани, афганистанци или пакистанци, които се опитват да се представят за сирийци и да получат статут на бежанци. С което ощетяват истинските страдалци, спасили се от огъня на войната.

Трикратно е нараснал потокът на пътници от Багдад към Турция. Тоест, трафикът е скочил три пъти. По официални данни на Европол, повече от 30 000 души упражняват доходната професия „трафик на хора”. С използване на оръжие, мъчения, принуда, заплаха, шантаж, отвличания и убийства на лица, които пречат на „професионалистите” по бежанския въпрос.

В Афганистан и в Ирак фирми и агенции публикувмат официални обяви, че „Европа е отворила границите си за бегълци от Близкия и Средния Изток”, че „мама Меркел е обещала да приеме в обетована Германия всички страдащи, търсещи свобода, работа и по-добър живот”. Защо никой не показва тази масова кампания за набиране на мигранти? Защо СиЕнЕн, БиБиСи и Дойче веле талантливо мълчат?

Бяхме разтърсени от снимките на удавеното тригодишно кюрдско дете. Снимките отприщиха вълна от коментари, колажи и кощунствено-бездарни карикатури. Малцина узнаха, че бащата, натоварил цялото си семейство в продънена гемия, не е сириец и съвсем не бяга от зона на военни действия. От три години татенцето живее и работи в Турция. Сестра му от Канада е изпратила 4 000 долара на брат си, за да ги даде на трафикантите и да метне децата си в продънената им коруба. Без да отговаря на нито един от текстовете на Конвенцията на ООН за бежанците.

Вие бихте ли качили децата си на плавателен съд, готов да потъне още на пристана и управляван от явни главорези? И кой е виновен за гибелта на дечицата: световният империализъм? Ционизмът? Охраненият и нехаещ Запад?

Истинските бежанци получават допуск и подкрепа в най-близката безопасна, наричана сигурна, държава, остават там до приключване на военните конфликти и се завръщат в родината си. Всички други, обявили, че отиват някъде, където „ще живеят по-добре”, се наричат мигранти или нелегални търсачи на щастие и нямат основание да получат нито бежански, нито хуманитарен статут. При незаконно пресичане на държавни граници те подлежат на санкции, съгласно законите на съответната държава. Не е сложно.

Колцина българи могат да извадят 5 000 евро за каналджии, да притежават скъпи таблети и смартфони, да звънят на роднини в Дания и Германия, но да са „изгубили” документите си?

Така че европейците имат основание да защитават националните си граници от невъоръженото нахлуване на лица без ясен статут и намерения. Унгария даде пример. След като Украйна е в правото си с оръжие да брани земята си срещу руската агресия, защо Европа е длъжна да отваря врати пред хора с друга вяра, език и националност?

Стана безпощадно ясно, че тези лица нямат намерение да възприемат европейските ценности. Разбира се, готови са да приемат безплатната медицинска помощ, храна, подслон, работа и закрила, но дотук. Не и да се интегрират. Кюрдски бежанци от „Военна рампа” откровено написаха (или продиктуваха отговорите си) в анкетите: „Не искам да уча български. Не искам да остана и да работя в България”. А представителите на ВКБООН и на някакви „хуманитарни” организации трета година критикуват България, че не била „взела мерки за интегриране на бежанците”.

Демагогия и лицемерие, които целят да внушат на обикновения българин и на правителството, че вечно изостават от някакви висши европейски и световни критерии, че дедите и бащите ни са сторили някому нещо много лошо, за което ще трябва да плащаме до края на живота си.

„Хуманитарните” организации отлично знаят, че за да бъде осъществен процесът на интеграция, трябва да има две страни: интегриращ и интегриран. Когато интегрираният отсъства, какво да прави интегриращият? Да попълва удобна статистика и да я изпраща във ВКБООН?

През 2014 г. Агенцията по заетостта осъществи девет или десет трудови борси в самите бежански центрове, където наши бизнесмени и държавни фирми предлагаха на търсещите закрила достойни и доходни работни места. Тези хора отказаха длъжности със заплата 800-1 000 лв., защото им били... малко парите.

Малцината (6-8 %) от сирийските бежанци с дипломи на инженери, лекари и т. н. трудно биха могли да практикуват у нас, понеже отдавна са се депрофесионализирали. За което не носят никаква вина. Диктаторски режими като тези на Башар Асад, Кадафи и Саддам не са искали от подобни специалисти да упражняват професията си, а само да подкрепят режима. Ето защо в Сирия и в Либия мнозина специалисти само са се водили на работа, вършили са чиновническа или обслужваща дейност и са получавали добри заплати, без да работят истински, да се развиват, да участват в конкуренция. Затова и у нас, и в Западна Европа техният принос към икономическия прогрес би бил твърде скромен.
 
Най-сетне и германските политици започнаха да прозират истината. "Разбира се, у нас пристигат много квалифицирани хора, но не всички бежанци са лекари или инженери. По някои оценки, примерно една пета част от възрастните даже не умеят да четат и да пишат", заяви вътрешният министър Томас де Мезиер.

През 60-те години на ХХ век турските гастарбайтери заминават за Германия, за да работят. Сегашните преселници откровено не смятат да превиват гръб и отдалеч заявяват, че отиват в Германия и Швеция, за да използват социалните системи на тези страни.

Родени и закърмени с догмите на исляма, мнозинството от тези люде не желае да се интегрира в европейските общества. По-скоро е намерено да приспособи окръжаващата действителност към себе си, а не обратното. Не упреквам тези хора, уж толкова различни, а всъщност толкова еднакви. Те просто са такива. Но ако продължим да ги идеализираме, ще продължим да се самозалъгваме, че скоро заедно ще запеем Одата на радостта. Идеологията на исляма, както на нацизма и комунизма, е основана върху пълната доминация и тоталното отричане на всякакви други религии, учения, идеи и начини на живот.

Мнозинството от сегашните "бежанци" са по-кротки, защото още не са се адаптирали към европейската действителност и не знаят езици. Синовете им обещават да преминат в друга категория: леко образовани и напълно ислямизирани, адаптирани, капсулирани в гета, мразещи Европа и убедени, че всички европейци са им длъжни. С манталитет на джихадисти. Пребройте ги в "Ислямска държава".
Затова процесът на преселение на огромни човешки маси към Европа не може да бъде наречен „бежанска вълна”. Той е нахлуване на невъоръжени мигранти. Добре организирано, добре режисирано и ръководено нахлуване.

Слава Богу, българското правителство засега взима адекватни мерки. Разумно бе отхвърлена примката на Саркози страната ни да се превърне в буферна зона и разпределителна гара за потоците мигранти.

Причина за съвременното Велико преселение на народите е сбърканата левичарска идеология на шефовете от ООН и от някои западноевропейски държави, както и на част от западните интелектуалци. Социалистическата идея, че Западът априори е виновен пред народите от бившите колонии, които са били ограбени от „европейските колонизатори”, още звъни в главите на западни бюрократи. Като робуват на остарелите схеми за злощастния Трети свят, подобни „лидери” се опитват да спасят този свят за сметка на Златния милиард, на най-развитите общества на планетата. Иска им се да докарат в Европа 10-20 милиона азиатци и африканци и да направят световен „микс”, от който да се измъти праобразът на бъдещия Хомо сапиенс. Наивна левичарска и социо-комунистическа химера.

Преди години скептично се усмихвахме, но днес старичкият германски виц се изпълва с все по-реални и зловещи очертания:

... Нощ. Берлин. Двама полицаи патрулират. Намират трупа на убит човек. Единият изважда паспорта на убития, разглежда го и казва на другия:
    - Я виж, Юсуф! Каква странна фамилия – Мюлер...                                                 
 
  Васил Данов
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6599 |18.09.2015 Д-р Здравко Георгиев пред Фрог: Няма да убият сина на Кадафи, вдигат само пушилка . 1| 5493 |17.09.2015 Адв. Върбанов за Фрог: Диверсия няма, но ще се използват СРС-та 1 г.! . 22| 8497 |16.09.2015 Арлин Антонов за Фрог: Бежанците ходят с по 2-3 ножа на кръста, полицаите се плашат . 7| 6038 |15.09.2015 ИСС за ФРОГ: България е донор на качествен човешки материал за други страни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads