Реклама / Ads
18| 8028 |26.07.2018 АКТУАЛНО

Започна се! Патриотарски бой в парламента?

.
Шамари при патриотите. Това се приказва в кулоарите на Народното събрание. Валентин Касабов от НФСБ ударил лидера на Атака Волен Сидеров, според слуховете.
 

Репортер на телевизията на Волен Сидеров подгони патриота Касабов с въпросите: "Защо ударихте господин Сидеров? Няма ли да се извините на господин Сидеров?".

 

На брифинг в парламента депутатът от НФСБ бе лаконичен, казвайки, че до бой не се стигало. Касабов призова журналистите за спокойствие.

 

Няколко са версиите станалото в стаята на Патриотите - Касабов ударил Сидеров, Касабов бутнал грубо атакиста.

 

Малко по-късно лидерът на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров обясни, че депутатът от НФСБ Валентин Касабов го бутнал от стола в стаята на парламентарната група. Валентин Касабов дойде в стаята на ПГ на "Обединени патриоти" да ме сблъска, че той седял на този стол, разказа пред репортери Волен Сидеров след като дойде в Министерския съвет."Преди това аз го питах какво прави с нас, след като не ме признава за председател на парламентарната група", уточни той.

 

"Ако исках да бутна Касабов, за пет секунди щеше да е в състояние на нокдаун - той трябва да напусне групата", каза Волен Сидеров и допълни, че с болни хора, няма да се занимава, защото ще си сложи грях на душата. "От моя страна нищо няма да последва", каза той.

 

Лидерът на Воля Веселин Марешки също се изказа по темата. Аптечният бос заяви, че не иска побойници в парламента. И отново поиска оставките на вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

 

Попитан дали има добър и лош в конфликта между "Патриотите", Марешки заяви: "Има малко по-добър от всички лоши. Има най-лош, средно лош и много лош", каза той. Според него всеки един от "Патриотите" си има по един "редник". "Докато едните правят медийни скандали, другите вкарват тежки лобистки закони, които вредят на България", заяви Марешки. Според него до всяко законодателно предложение на ВМРО трябва човек от ДАНС, който да го проверява.

 

В същото време тази сутрин зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че коалицията е стабилна и всичко е наред.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4880 |26.11.2016 Подготовката за преместването на мигранти от Харманли започна . 1| 5979 |05.10.2016 ФРОГОКО: Предизборните шашми започнаха . 1| 5134 |08.12.2015 С касапница започна Студентския празник в Банско . 34| 8546 |07.05.2015 А. Ковачев за Фрог: В Македония започна началото на края

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads