Реклама / Ads
2| 8616 |23.05.2018 АКТУАЛНО

Петър Кърджилов пред Фрог: Има опити в район „Младост” да се подвеждат служители

.
Петър Кърджилов
Все още не съм зам.-кмет на район „Младост”. Това каза пред Фрог нюз Петър Кърджилов. Ето какво още обясни той:
 
  • Г-н Кърджилов, Дасислава Иванчева е поискала от ареста вие да станете зам.-кмет на район „Младост”.  Встъпихте ли в длъжност?

-  Днес щеше да се изготви трудов договор за мен, като зам.-кмет  и за Евгения Каменова, която е началник на отдел „Общинска собственост и жилищен фонд”, като секретар на общината. Това са двете назначения, за които настояват Деси Иванчева и Биляна Петрова.

 

-   Защо не се случи?

 

-   Това не се случи, защото днес ги нямаше от служителите от отдел „Човешки ресурси”, както и главният счетоводител. Едни в отпуска, други в болнични. Не ми се иска да си мисля, че всичко се прави умишлено.  Не мога да скрия обаче , че има опити отвътре да се подвеждат служители.

 

- Заместникът на Иванчева-Владимир Клисуров е подал молба за напускане. Това не означава ли, че вие ще поемете управлението на общината?

 

-Такава е волята на г-жа Иванчена, която е подкрепена от г-жа Петрова?

 

-  Не ви  ли е страх, че може да ви „сготвят”?

 

-   Може и да има страх, но по-важна е каузата на „Зелен Младост”- да не се допусне презастрояване. Има огромен проблем с паркирането. Факт е  неблагоприятната вредна среда за гражданите в  ж. к. „Младост”. Не трябва да се допуска партиите да  потискат волята на гражданите да се управлява извън политическите формации. Арестът на Иванчева и Петрова се превърна в емблема на умишленото оклеветяване и пропаганда. Уверявам ви, че ще бъдат заведени съдебни дела срещу всички клеветнически публикации.

 

-  Казахте, че правите собствено разследване за ареста на Иванчева. Докъде стигна то?

 

-  Картинката е ясна. Подробности няма да оповестяваме. Не искаме да се стига до заличаване на СРС-та или до сглобяване на материали. Убеден съм, че ще мине време и всичко ще се разбере.

 

Разговор с Катя Илиева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 10564 |23.05.2018 Христо Иванов пред Фрог: Борисов иска да е любимият пудел на Путин . 9| 13285 |16.05.2018 Д-р Горан Благоев пред Фрог: Руската и Цариградската патриаршии пагубно се съюзиха срещу обединението ни с МПЦ . 1| 9461 |08.05.2018 Боян Петров преди Шиша Пангма: Съдбата ще каже: Тоя много се отвори, я да го притисна малко... . 19| 18544 |30.04.2018 Октай пред Фрог: Борисов да го провъзгласят за народен артист, Пеевски ни върти познати номера

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads