Реклама / Ads
39| 7183 |24.03.2021 АКТУАЛНО

Пиарката Д. Дамянова: Коалиционните „подлоги” са зъдръстили замърсения ефир, платената социология ни облива с фалшиви цифри

.
Диана Дамянова
По предизборната им кампания ще ги познаете. Те искат / и успяват/ да разговарят само със себе си. И с присъдружните си политически проститутки, които станаха милиардери през изминалия мандат, но са алчни, мнооого алчни за още. Парадоксално е как успяват, въпреки че са отстранили от ефир цялата опозиця, пак да приказват глупости и да бъдат несимпатични.
 

Драматургията да бъде оставена опозицията да разговаря само със себе си е лесно постижима в страна, намираща се на 111то място по свобода на медиите.

Медийните парцали на властта ежедневно заливат бедния гражданин с герберска помия, естествено срещу заплащана, добро заплащанте.

Коалиционните „подлоги” са зъдръстили замърсения ефир, а основната прислужница – платената социология ни облива с фалшиви цифри.

На този фон решението на Слави да не влиза в официозните медии е напълно издържано и заслужаващо похвала.

Онлайн кампанията на Демократична България е на много високо ниво и със сигурност достига до интелигентните им симпатизанти.

Добре стои и кампанията на „Изправи се”, която явно се прави с малко пари и с повече ум, но не й достига смелост да откаже техния ефир.

Божков е повече от разочарование. От него се очакваше само и нищо повече от това да извади доказателствата. Но той явно ги няма. Това знае и ГЕРБЕРската сволач, която пуска отново на сцената изпечения крадец Горанов.

БСП не е моята бира, но те можеха, трябваше и щяха да получат дивидент от отказа от "официозен" ефир.

Както написах преди повече от месец, за първи път ГЕРБЕРастката политика е направена с ум. Ще въртят, ще сучат и ще ни поставят в пълен локдаун към датата на изборите. Тогава ще излезе да гласува ваксинираната им и свръхплатена администрация и безстрашните/ недотам свръхплатени но мизата вече е 150 лв/ роми и изборната победа ще да е вързана в кърпа.

Фактът, че дирижираният пик води и до огромна смъртност и невъзможност за лечение на най-болното население в Европа е вторичен за управляващите изроди. Важното е да се постигне ефектът – ниска по възможност най-ниска в историята ни избирателна активност. И щом за целта трябва да се дадат човешки жертви – ще се дадат. Това е положението.

Плащаме за най-скъпия асфалт в света /той пък след броени седмици става на дупки/, но сме поръчали най-евтините ваксини, защото така било икономически издържано. В превод това значи : онова което влиза в джобовете на управляващите е икономически обосновано да е свръхскъпо, онова което е за здравето на гражданите трябва да е най – евтино.

Това по същество обобщава цялата ГЕРБ ерастка политика в последното десетилетие. NO MORE COMENTS!

Но може и да не стане!!! Това, което направиха българите в чужбина през последните седмици показва огромната мобилизация на тези, които знаят истината. На тези, за които „джипката „ е мръсна дума, на тези които знаят че ни управляват обикновени крадци.

И те не са само там в чужбина! Те са много и тук , в България. И ако не оставят гласовете им да се разпръснат, ако не се уплашат от болестта /която впрочем аз току що изкарах за 2 дни/, ако не се оставят прислужните ефир и социология да им замъглява съзнанието, ТЕ, имеинно ТЕ ще покажат пътя към затвора на крадците и престъпниците.

И да, имаме сили да го направим. И ЩЕ ГО НАПРАВИМ!

И тогава, на опелото, герберастите отново могат да сложат портрет на вожда си!

 

Диана Дамянова




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 7953 |06.01.2021 Пиарката Диана Дамянова за Борисов и вертолета: Гнус, гнус, гнус!!! . 81| 27258 |07.06.2020 Севда, пиарката на Борисов - горда собственичка на вила в Бистрица за 1 млн. лв. . 47| 13365 |06.06.2020 Божков: Борисов да каже, защо пиарката му посещаваше офиса ми всеки месец

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads