Реклама / Ads
6| 9120 |30.09.2008 АКТУАЛНО

Подарък за столичани в златна възраст от в. „Трета възраст” и ХИЛД България

.
Вестник „Трета възраст” и компания ХИЛД България организират празничен концерт на 1 октомври – сряда, от 16.00 часа, в Зала 1 на Националния дворец на културата.
 

Концертът е специален жест на внимание, признание и благодарност към столичани в златна възраст. Инициативата е по повод Международния ден на възрастните хора, обявен с решение на Общото събрание на ООН през 1991 г.

Вестник „Трета възраст” е най-обичаният и четен вестник сред хората в златна възраст в България, който вече 17 години се радва на тяхната любов и доверие. Заслужил обичта и сърдечната взаимност на своите читатели, „Трета възраст” се ползва с името на най-авторитетен и влиятелен социален вестник в страната. Сред неговия тематичен обхват са проблемите на социалното и здравното осигуряване, пенсионното дело, политиката на доходите и жизненото равнище. Вестникът е допринесъл да бъдат приети съществени законови промени в интерес на обществото.

“Трета възраст” има абонати не само в България, но и в САЩ, Великобритания, Франция, Германия и други страни.

ХИЛД е първата компания в България, която от 2007 г. предлага на хората над 65 години алтернативни решения за осигуряване на финансови средства срещу собствено жилище. Компанията развива своя уникален бизнес модел, като предоставя възможност на възрастните българи да подобрят качеството си на живот, да си върнат достойнството и вярата в собствените си сили.

programa_koncert_01_10_2008_ndk.jpg

Ето какво споделят някои от клиентите на компанията: Руси Русев: «ХИЛД е фирма, обърната с лице към проблемите на нас, старите хора»; Богданка Палазова: «Животът ми се промени, стана по-хубав». Цветанка Гюрова: «Откакто съм в ХИЛД, се чувствам на върха на щастието». Георги Загоров: «С ХИЛД все едно ударих шестица от тотото».

Създаденият преди една година Клуб ХИЛД е част от социалната политика на компанията и според клиентите на ХИЛД – той е една от най-ценните за тях придобивки. През изминалата година членовете на Клуба станаха една общност и участват активно в многобройните и разнообразни инициативи. Клуб ХИЛД предоставя условия за изява на таланта и културните интереси на всеки от своите членове, среща ги с интересни хора от различни сфери на живота, подпомага желанието им да пътуват на екскурзии у нас и в чужбина. Членовете на Клуб ХИЛД вярват, че не е важно на колко години си, а колко млад се чувстваш, защото за радостта да живееш пълноценно няма възраст.

vodeshti.jpg
 Водещите Искра Радева и Ириней Константинов

Вестник „Трета възраст” и компания ХИЛД България канят всички хора в златна възраст на празничния концерт, за да се забавляват и да преживеят хубави мигове на своя ден. Осигурен е безплатен вход. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6107 |29.08.2008 SOFIA DANCE WEEK кани столичани на чаша вино в Борисова градина . 2| 6379 |20.05.2008 Златна фиала от Панагюрското съкровище за най- добрия сомелиер . 1| 8518 |06.03.2008 Кой е най-неподходящият подарък за една жена на 8-ми март? . 1| 8380 |14.02.2008 „На любовта всички възрасти са покорни”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads