Реклама / Ads
0| 8828 |28.02.2007 АКТУАЛНО

Политици са ми предлагали да правя секс с тях, твърди порнозвездата Мария Белучи

.
Световноизвестната порноактриса Мария Белучи в специално интервю за "Фрогнюз", заяви, че политици и много богати мъже са и предлагали да прави секс с тях срещу пари, но тя не е приемала офертите. Красивата порнозвезда, гостува у нас за промоцията на изложението "Ерос шоу" спира да се снима във филми за възрастни в края на годината.
 

Мария, кое те накара да станеш порноактриса?

- Скучното ежедневие, аз живях малко като дете в едно източногерманско градче, времената не бяха леки, после отраснах в Унгария , пък и с това, което се занимавам сега, носи добри пари.

Освен това така се разнообразявам по някакъв начин.

- Има ли нещо, което те притеснява в професията ти?

- В началото бях много срамежлива, даже не съм си представяла,че ще правя някой неща, но с течение на времето се освободих от задръжки и нямам никакви притеснения в момента.

- Получавала ли си предложения от политици да спиш с тях?

- Да,получавала съм различни предложения. Изнасяла съм частни представления пред тях, еротични спектакли, но в интерес на истината до секс не се е стигало. Веднъж получих едно много настоятелно предложение от един известен унгарски политик, но той си плати само за да вечеря с мен, нищо повече.Оттогава не приемам предложения от подобен род, всъщност ми се случи за пръв и последен път. Не си се представям просто в такава ситуация.

- Гледаш ли филмите, в които си се снимала?

- Преди ги гледах всичките, аз съм се снимала в много филми все пак, гледах ги и се вторачвах в това, как заснемам определени сцени, задавах си въпроса дали това, което правя се харесва на хората, дали аз самата изглеждам добре.Сега вече не ги гледам или ако гледам го правя съвсем избирателно.

- Предлагали ли са ти да участваш в някой сериозен игрален филм?

- Честно казано не. А и едва ли ще ми предложат. Само веднъж участвах в една сериозна продукция, но като статистка. В интерес на истината смятам,че нямам талант за роля в някой игрален филм.

- Докога ще се снимаш в порнофилми?

- Още една година, вече съм намалила участията си до минимум. След това вече няма да участвам в порнофилми. Остават ми само два филма до края на 2007 и приключвам. Всяко нещо с времето си.

- Имаш ли в живота мъж до себе си?

- Да, имам много сериозен приятел, с когото съм от 9 години. Живеем заедно в Будапеща, още нямаме официален брак, но и това ще се случи.

- Той не ревнува ли от факта,че работата ти се състои в това да правиш секс с мъже?

- О, пред камерата съм правила и секс с жени, приятно е. Не ме ревнува, напротив, споделяме си всичко, казваме си , онова , което ни вълнува и двамата, нямаме тайни един от друг. Той дори е гледал с мен много от филмите ми и сме обсъждали определени сцени.

- Колко пари печели една порноактриса?

- Някой момичета в самото начало получават по 100 долара, но когато се утвърдиш в бранша и си извоюваш позиции, тогава заплащането скача главоломно нагоре. На нас не ни плащат за определен филм, а за заснета сцена в него. Хонорарите за сцена достигат до 4000 евро и, ако заснемеш в един филм, а това продължава около седмица, три сцени, значи ще вземеш 12 000 евро. В колкото повече сцени се снимаш и колкото по-трудни са те за изпълнение, толкова повече пари взимаш.

- Ти си за втори път в България, какви са впечатленията ти?

- Отлични, тук е хубаво и се забавлявам от сърце, харесва ми в България.

- А какво обичаш да правиш, когато не се на работа?

- Гледам, когато не съм на работа, да съм винаги у дома, обичам да прекарвам времето си с любимия си мъж, а и обожавам двете котки, които имам, те са невероятно мили същества.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7100 |01.03.2007 Отвратен съм от беззаконието в държавата ни, твърди звездата на Военния театър Иван Радоев . 0| 7163 |28.05.2007 Ще завъртя главите на българската публика! - заканва се порнозвездата Дора Месарош . 1| 8136 |28.05.2007 Родни политици си поръчват порнозвезди за секс, дават до 30000 евро за тройка . 0| 8012 |22.05.2007 Мария Грация Кучинота е рекламно лице на УниКредит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads