Реклама / Ads
2| 6701 |13.12.2007 АКТУАЛНО

Попкралицата Кайли Миноуг ще пее в София на 18 май догодина

.
Най- сладкото миньонче на света ще изнесе концерт на стадион „Локомотив” в столицата, продажбата на билетите започва утре на касите в НДК, първият закупил билет ще се срещне на живо със звездата няколко часа преди тя да се качи на сцената..
 

 

Александър Иванов 

Ценните хартийки струват 40 лева за правостоящи и 50 лева за седящи, а Кайли е най- известната и актуална певица, която ще посети нашата страна. Освен първият, закупил билет, следващите десетима, които се сдобият с такива ще получат оригинален компактдиск с най- новия албум на австралийката. Нейната кариера започва преди близо двайсет години, когато тя взема участие в австралийската сапунена опера „Съседи”. След множество  перипетии  и разтрогване на договора сkylie_minogueo.jpg първоначалните си продуценти, Кайли Миноуг в началото на столетието започва да изнася невероятно атрактивни концерти, а нейните клипове завладяват феновете с въображение и фантазия. Съвсем логично красавицата се превръща и в секссимвол. Спечелилата още на 15 годишна възраст австралийския еквивалент на наградата „Еми” певица държи рекорда за най- високи продажби на билети за концерт. През септември 2001 година нейният хит „Can’t get you out of my head” оглавява класациите във всяка европейска държава, в Съединените щати и Азия. Сингълът се продава в двумилионен тираж, случай, който е непостижим от друг изпълнител. През пролетта на 2005 година лекарите откриват рак на гърдата на Кайли. Световните медии непрекъснато бълват черната новина, а ослепителното миньонче дава специална пресконференция, на която обявява, че ще се подложи на операция и лечение за да се пребори с коварната болест. В Интернет се появяват хиляди сайтове на всевъзможни езици, в които милионите фенове на звездата изразяват морална подкрепа и съпричастност към нейния здравословен проблем. За щастие лечението чрез химио и радиотерапия се оказва успешно и в началото на тази година Кайли отново се завърна на сцената. Около нейния рожден ден на 28 май се появиха слухове, че ще се омъжва за своя приятел Оливие, но двамата се раздалиха, въпреки, че не особено известния французин се опитваше да я спечели отново. За първи път след лечението от рак на гърдата, Кайли се появ на бляскаво парти на Долче и Габана в Портофино, Италия. Като олицетворение на истинското съвършенство, русокосата принцеса стана авторка на книга за деца, пусна на пазара в Обединеното кралство своя модна линия, която се разграби като топъл хляб, а парфюмът и „Darling” спечели със своя чудесен аромат огромен брой клиенти. На kmv.jpgблаготворителна вечер на тазгодишния филмов фестивал в Кан,Кайли Миноуг направи импровизиран дует с актрисата Шарън Стоун. В една своя изповед певицата казва, чи химиотерапията е съсипала тялото и, както и , че самата тя се е самоубеждавала, че все още може да пее. В края на тази година се очаква да излезе нейния най – нов албум. Скоро на пазара трябва да се появи и документален филм, който австралийката снима с Уилям Бейкър. Със сигурност стадион „Локомотив” ще се пука по шевовете през пролетта на 2008 година, а феновете на Кайли Миноуг ще изживеят няколко незабравими часа с попкралицата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 10953 |13.12.2007 Айк Търнър, бившият съпруг на Тина, ще я гледа от небето . 4| 5356 |12.12.2007 „Големите усти”: „ТВ реалитата само развличат, а не образоват” . 7| 10468 |12.12.2007 Виртуална игра предлага втори живот на недоволни от битието си . 0| 7019 |12.12.2007 Парадокси: Електроразпределение съветва как да пестим енергия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads