Реклама / Ads
16| 12360 |04.12.2010 АКТУАЛНО

В Правителствена се борят за живота на Вера Кочовска. Предсказания на пророчицата

.
Известната лечителка Вера Кочовска, популярна още като жената с трето око, е транспортирана в тежко състояние тази нощ от Плевен, където живее, в Правителствена болница в София. Получила инфаркт в четвъртък и е била откарана по спешност в реанимацията плевенската университетска болница.
 

„Приехме я с сърдечна недостатъчност и белодробен оток. Медикаментозно я въведохме в изкуствена кома, за да я стабилизираме. Тя все още е на командно дишане”, оповестиха от клиниката.

"Преди да бъде транспортирана в столицата е била в безсъзнание, интубирана е и е с белодробен отток, за който не е ясно дали е в следствие на белодробна недостатъчност или възпаление. В София ще й направят всички необходими изследвания", обясни шефът на Правителствена доц. Любомир Спасов към снощи. Той бе в постоянна телефонна връзка с екипа си.

През 2007 г. тя изкара тежък инсулт, а след него счупи и крака си. От доста време жената феномен е на легло. В последните години събира средства, за да се построи клиника за лечение със стволови клетки в Плевен. Самата тя се е лекувала в такава клиника в Москва. По този начин продължава лечението на инфаркт, инсулт и сърдечни заболявания.

През юли тази година Кочовска навърши 65 години.


МИСЛИ И ПРЕДСКАЗАНИЯ НА ВЕРА КОЧОВСКА, ИЗРЕЧЕНИ ПРЕД ФРОГ НЮЗ ПРЕДИ ВРЕМЕ:

Българите трябва да почитат най-много 8 септември. Тогава е Рождеството на Пресвета Богородица. Тя пази България. След толкова премеждия идва края на злото. Вижда се вече. Отпушват се бентовете и тръгна мръсна вода. Нека се изтече, с нея и мръсните, лоши сили. Всички да палят свещ на 8 септември. Да не мислят само за ядене и сране. Искам след видение да следва творение.

Не коментирам политика. Всеки строй си има отбой и покой. Ще кажа само: стига измами, стига лъжи! Този народ е горд и ще премине през тях. Дори за наводненията има виновни. Има стопанско безразсъдство. Нашата гордост е известна и затова искат да ни смачкат. Трябва сами да си помогнем и да бъдем тези, които винаги сме били.

Не може да чакаме белия Пегас. Може да миришем на рачел и кожи, да не помним първата си брачна нощ, но сме горди и ще победим злото.

Ванга живя неразбрана, но от добрите хора почитана и уважавана. Неразбрана си отиде, но разбрана от Висшия разум и великите български духове.

Трупахме всичко върху себе си, трупахме съмнения към добротата. Преживели сме какво ли не. Лоши хора са управлявали, но вече ги няма.

Самии взаимно си пречим. Ако българите разберем две неща, че добротата не е глупост и наивността не е невежество, нещата ще се променят.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 7386 |03.12.2010 Д-р Кожухаров: СРС-та не доказват умишлено убийство на бебето . 12| 5976 |03.12.2010 МВР притисна директора на Оряховската болница . 15| 9275 |02.12.2010 "Презерватирай се!" - грубо отношение и долна лексика . 6| 5490 |02.12.2010 В. Рашидов: В България се самонаграждават всеки ден

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads