Реклама / Ads
1| 15042 |12.06.2009 АКТУАЛНО

Преслава и Константин искат Мерилин в леглото си

.
Двойката посвети новото си секси парче на световната й двойничка, която участва в конкурса „Да бъдеш Мерилин – усещане за жена”
 

В рамките на финалния кръг на националния конкурс „Да бъдеш Мерилин – усещане за жена”, Преслава и Константин направиха дуетно парче „Усещане за Мерилин”, което изпяха за първи път не пред кого да е, а именно пред Мерилин Монро. В него те открито заявиха, че искат легендарната красавица в леглото си за цяла нощ и флиртуваха с нея без задръжки.

Световно признатата двойничка на сексапилната блондинка пристигна преди дни от Лондон с частен самолет. Ексцентричната Лаура Никсън събра погледите на цяла София само за един час, като първо изпя „Честит рожден ден господин Президент” на Дейвид от Господари на ефира, който я изненада и се опита да я провокира на летището, после раздаваше целувки показана през гюрука на луксозна лимузина в центъра на столицата и спечели симпатиите на всички с голяма усмивка и много сексапил.



Тя е в България, за да вземе участие в журито на конкурса „Да бъдеш Мерилин – усещане за жена”. Колеги на Лаура в избора на призьорка бяха много светски личности и представители на спонсорите - новите дамски цигари Merilyn Slims и собственикът на модна къща Мирó, които следяха за умението за флирт, за сексапила, за женствеността и всички други характерни за Мерилин заложености на участничките. Победителка стана Гея Антонова на 19 години от София, избрана сред 15 Мерилинки селектирани от регионалните кръгове на конкурса. Тя получи много награди от всички спонсори и ръчно изработени златни бижута, а Merilyn Slims раздаде подаръци на всички участнички и гости.



За настроението на над 350 VIP-a се погрижиха звездите от родната ни поп и фолк сцена, които посветиха песните си на Мерилин Монро и я оставиха без дъх заради различното си звучене. Първите желаещи да се снимат с нея бяха именно новата звездна двойка Преслава и Константин, които наскоро направиха песен „Усещане за Мерилин” и я представиха за първи път пред публика заради русокоската. Самата Лаура не можа да излезе от залата два часа, за да откликне на всички желаещи да имат снимка до нея.



ЛиЛана: “Мерилин е вселена с аромат на ванилия”

- Какво мислите за Мерилин Монро?
- Мерилин Монро е икона. Емблематична с красотата и стила си на живот актриса, тя вълнува хората и до ден днешен. Животът й е бил низ от перипетии и възходи, неразбиране и обожание и може би точно това я е направила толкова магнетична и по своему легендарно женствена.

- Какъв би бил имиджа, стила, начина на живот на Мерилин, ако тя живееше днес?
- Много жени през годините се опитват да й подражават, и да я копират, но нова Мерилин няма как да има. Не съм сигурна, че ако тя живееше в настоящето щеше да е номер едно. Въпросът е да си първи, а в динамичния и «изкривен» свят, в който живеем вече е трудно да си толкова интересен и различен. Светът вече е виждал много.

- Има ли съвременна дама, която би асоциирала с Мерилин Монро?
- Както вече казах, много дами й подражават, но те не правят такова впечатление. Има нови икони със собствен стил. Но образа на Мерилин е достатъчно силен и неслучайно в момента част от най-големи и модерни марки го въплъщават в продуктите си.

- Мерилин е била известна като доста страстна пушачка и всички са се възхищавали на начина, по който го е правила. Дали в това не е скрит и част от ключа към успеха й?
- Тя всичко е правила с финес и с онзи неподражаем неин стил. Дори и маниера и на пушене е бил съвършен и непоправимо секси и според мен това е имало своето влияние.

- Как бихте описали едно „усещане за жена”?
- Като една вселена с аромат на ванилия!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 35218 |29.05.2009 Мерилин Монро открита в Бургас?! . 1| 13519 |15.05.2009 Мерилин превзе морската ни столица . 1| 18188 |27.04.2009 Споменът за Мерилин възкръсна в Пловдив . 11| 5516 |12.01.2009 Световни медии искат достъп до ивицата Газа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads