Реклама / Ads
30| 29581 |17.09.2012 АКТУАЛНО

Припадъци, куршуми и Пришелецът във ВИП Брадър

.
Черната златка почерня от ужас още първия ден
Шок и ужас още в първата сутрин на ВИП Брадър! „Майчице, спасявай ме!”, - молила се Черната Златка на певачката Бони. Ромската перла не на шега се стреснала като видяла изхвръкналите от страх очи на бившата плеймейтка. „К’во става, бе”, - разтревожено се информирала тя.
 

„Видях Патрашкова като се събуждаше, без очила и грим”,
- изхлипала кръшната мома, съкрушила не едно и две плейбойски сърца. „Мислех, че съм смела, виждала съм жив крокодил, гледала съм „Пришелеца” и „Петък 13-и”, но такова нещо не бях виждала,”– вибрирала като пернишка къща по време на земетресение бившата изгора на Багата.

Докато настръхналите красавици обсъждали утринните си кошмари, покрай тях минал Владко, законният, но извънбрачен син на майор Деянов-Данаилов. „Бог ще ви спаси, Бог знае и вижда всичко, - погалил ги той по тъмните, все още несресани главици. Босите му крака шляпали демократично по пода, а след него се влачели като мокра връв звездната му майка Ирен и домашното им куче Лиляна, най-светлият и чист образ в отбора на Кривошиеви. Владко се поинтересувал от какво са така уплашени породистите женуря. Те му признали тутакси, но той не повярвал и тръгнал само да провери. Бог не би допуснал такова нещо. 

 

След 42 секунди Къци Вапцаров го намерил седнал на земята с очи, вперени в тавана, а до него кучето Лили виело заупокойно... Какво се е случило, ще остане тайна, освен ако главния прокурор Борис Велчев не разпореди записът от камерите, снимали в този момент Патрашкова и надничащия божи пратеник да бъде разсекретен. Едва ли ще го направи обаче, защото не му е изпила чавка акъла да вади на светло нещо, което застрашава националната и естетическата сигурност на нацията. Браво, Велчев, ти си мъж!

 

За успокоение на роднините, близките и феновете на Черната Златка, ръкводството на Нова телевизия съобщава, че веднага към къщата е тръгнала леячка на куршуми. От Нова уверяват още, че ако леячката на куршуми не помогне, ще изпратят Мария Гроздева...

 

Пришълци се привиждат на някои от съквартирантите...

 

Веднага след тази сцена на вътрешно насилие и напрежение на преден план се извисила хайдушката снага на Юлиян Константинов. Човекът, който някога минавал и за оперен певец, не можел да скрие учудването, което било обхванало всичките му лицеви мускули плюс ококорените си очи. „Змия ли видя, бе”, - попитал го орташки и по мъжки победителят в Сървайвър от еди коя си година Николай Мартинов, който се разкършвал, както подобава на един професионалист. „Де да беше змия, - засричал Константинов, - видях и чух Марияна Попова да се разпява!”. „Е, какво толкова, нали и ти си певец, виждал си всякакви да се разпяват”, - предположил находчиво Николайчо, играейки си с един непослушен мускул.

 

„Точно в това е цялата работа, че съм виждал и чувал стотици, ама такова чудо не бях виждал, нито чувал”, - отвърнал смазаният от гледката и звуците Юлиян и със сетни сили показал с големите си лапи цолажа на гледката. „О-хо...”, - простенал сървайварецът и се снишил като врабче пред погрледа на гладен котарак. Кучето му Манго, някакъв рошав хулиган, тутакси подвил опашка и припикал за всеки случай десния крак на своя стопанин.

 

Такова горе-долу бе утрото за неколцина от ВИП-персоните, ощастливили българите с участието си в шоуто на новата стара телевизия, която разчита да подобри положението си с това помпозно шоу и да се продаде скъпо след време. А дано, ама надали, ако съдим по първата вечер.

 

Точно тази първа вечер малко смачка оптимизма и на най-ърлите поддръжници на проекта, ако има такива. Блясък нямаше, защото самите участници не излъчваха такъв, а дъждът превърна в читалищна вечеринка вялите опити за нещо по-така.

 

УЧАСТНИЦИТЕ

 

Първа цъфна фолк певицата Бони, известна с циганския си произход, открития си нрав, ниския си образователен ценз и голямото си самочувствие. Ще издадем веднага една тайна: Бони всъщност е много добър и нараним човек с артистични наклонности. Проста е, тя го казва сама, но иска да е от каймака, да докаже, че и чай шукарие са като другите хора. Бони например смята, че е и актриса. Няма майтап. Ники Кънчев и той я нарече така, а едно нещо като се повтори двайсетина пъти... Особено у нас. Особено по телевизията. При това положение подводещата Александра Сърчаджиева каква се явява – не е ясно. В смисъл, че уж е учила за актриса, но се изявява много сполучливо като прислужница, която няма нищо против да се снима в порнофилм. Поне така изглеждаше първата вечер. Показа го ачик като се просна възнак върху леглото за Памела Андерсън. Нашето момиче бе готово да покаже и да надмине кака си Памела, но сценаристите и продуцентите със сетни сили успяха да я възпрат. Какво им е коствало – те си знаят. Защото Алекс така се бе проснала на белия чаршаф, такава стартова позиция бе заела, че ако й бяха дали съвсем мъничко свобода, можеха да произтекат такива сцени, пред които и Берлускони да изглежда като първолак... Каката може, вижда се от самолет.

 

След Бони цъфнаха, в буквалния смисъл на думата, Владко, майка му Ирен и кучката Лиляна. За тази света троица каквото й да се каже, все ще има елементи на истина. Поколението, дето се катери по Бузлуджа с червени знамена в ръце, я помни като актриса от среден балкански калибър. Това обаче е било напълно достатъчно, защото в САЩ, където тя замина след ноемврийската революция през 1989 г. и дали ролята на сервитьорка веднага щом я видяли. От пръв поглед оценили таланта! Браво! Но и това не е всичко. Без някакви си унизителни кастинги на Иренчето след време е поверена и друга главна рола - продавачка в магазин. Тогава нашето момиче разгърнало целия си талант и творчески потенциал. Така за кратко време успяла да прекара през логлото си няколко мъже и приключила с няколко брака. Типично по холивудски. Че как иначе. Сама го казва скромно в книгата си. След 20 години възходяща кариера към звездите тя се завърна в родината да ни ощастливи с присъствието си. За което сме й адски благодарни. Адски. Доведе и сина си, този богоугоден и силно автентичен младеж, крачещ бос по улици и студия, сеещ щедро божии и свои мисли. По решение на продуцентите триото Владко, Ирен и Лили се броят за един човек. Което ме кара да мисля, че във вземането на решението е участвало и медицинско лице. Няма начин. Чак от Америка идват хората все пак. Няма да се излагаме, я.

 

Трета, но не по значение и облъчване в къщата влезе самата Кристина Патрашкова. Готова за битка с всички Златки, с Бойко Борисов, властта и въобще с всичко, което й се изпречи на звездния й път. Патрашкова е от най-силно мотивираните участници. 1. Парите. 2. Титлата ВИП. 3. Известността. 4. Едни други пари. 5. Възможността да се уреди на работа в Нова, ако нещо с другите й занимания се разпърди. Пет силни мотива. Има и други, но няма как да ги съобщим поради забраните на СЕМ, домашното възпитание, обществения морал и други незначителни неща. Всъщност Патрашкова влизала с изследователска цел, да видела отблизо явлението „Златки” и някои други особености на субкултурата. Безспорно претенциозна задача, ако е вярна.

 

След нея довтаса и Златка Димитрова – Черната Златка. За нея е казано всичко. Била е гадже и на Багата. Ще бъде и на други. Цел, която ще постигне, повервайте ни. Сексмашина, оформила своя образ и характер с книги на Паулу Куелю. Сладурана. Казва, че не мрази Патрашкова. Вярва, че в къщата двете ще се опознаят и ще се харесат. А дано. И без това са си лика прилика по повече показатели отколкото въобще предполагат.

 

Благой Иванов - Багата бе следващият съквартирант. Шампион от бойните спортове. С медали и нож в гърба, минал реанимацията на „Пирогов” и комата. Научил е неща, за които другите нямат и понятие. Мълчалив, наедрял, наблюдаващ. Може да изненада. Пред изброените досега изглежда като мъдрец. Боец – мъдрец.

 

Никол Санкулова – синоптичка. Една синоптичка брадър не прави, но може момата да е решителна, готова да рискува и най-вече да има планове за своето бъдеще. Звездни планове, какви други.  Може да е скритата лимонка със специално предназначение. Може Нико Тупарев да я харесва. Може и някой по-нагоре. Всичко може. Една като нея влезе в брадъра преди две-три години като кифла, излезе отракана к...а, а по едно време дори заживя с Ицо стоте манекенки. Вече и филми снимала. Дано да са порно – там й е силата. 

 

Стигаме до Къци Вапцаров. Странна птица. Със собствено мнение. Слави Трифонов си правеше таратор с него дълго време. Но Къци оцеля. Шоу опълченец. Може да е намислил нещо, защото се появи в бял костюм. Претенциозно и провинциално. У нас двете вървят ръка за ръка. 

 

Пристигна и Юлиан Константинов. Да не би да сме го забравили от онова другото, патриотичното предаване на същата телевизия, та ни го пробутват отново? Странна работа – щатни випове ли има вече или пейката с кандидатите е къса? Съмненията се засилват като се прибави и синоптичката. Юлиан бил оперен певец, бас. Супер. Какво прави в тази компания обаче не е ясно. Гласът ли си е загубил, ангажиментите му ли са отпаднали, простащината ли му липсва, проблеми в детството ли избива? Трябва да каже, иначе мистерията ще ни разяжда като дървояд дъбова спалня. А може просто да е луд. Ама пък чак толкова луд... Има лекари, клиники... Помогнете на човека, не е хуманно така. Зрителите имам предвид.

 

Николай Мартинов и кучето му Манго се появиха със самочувствието на българи. Двойка и половина. Победител в Сървайвър. Печен пич. Мачо. Мачете. Родригес... Някой друг път ще обясним какво значи това. Много е възможно да не знае точно за какво става въпронс. Канят го и той като професионалист се навива бързо. Сигурно му харесва. Остава да го харесат и зрителите. Не е ясно как може да стане това, но в това е тайната на успеха. И неуспеха.

 

Мариана Попова – поп певица. Гърла та дрънка, според гардове от НСО, които казват, че са я виждали... те си знаяк къде, как и с кого. Тя отрича, щото държи на доброто си име. И „онзи” отрича, но на него никой не му вярва. Носят се слухове, че Марианчето може да наруши обета за мълчание даден в едни други времена при други обстоятелства. Да му мисли еди кой си. Ако препрочете писанията около Строс Кан, ще е подготвена. Не че не знае за какво става дума, но когато някой говори от първо лице винаги е по-различно. И автентично. Песни, сълзи, сополи – сълзи, сополи, песни – знаете как е. Дано някой умен сценарист, продуцент и съквартирант я подкрепят по подходящ начин да си разтвори душата. Този път душата...

 

Памела Андерсън в естествен вид и с грим...

 

И Памела Ендерсън, естествено! Уау. Не, не се появи първата вечер, но ще я чакаме след ден-два, обеща водещият Ники Кънчев. Кучетата ще вият като срещу луна. Тя ще грее като слънце. Някои мъже ще се потят. Диетолозите й ще са нащрек, хирурзите – също. Тя ще лапне най-големия хонорар. Дали ще лапа друго, още не е ясно. Тайните на сценария. Нашите звезди ще й бъдат фон. Фон дьо тен. Фон Браухич.

Айде стига толкова, че работата отиде на изпростяване.

Тих бял Дунав се вълнува, весело шуми – Бум!

Казах ли ви, че едни момчета, етнобратя на Бони, почнали да разкостват Дунав мост с флекс. Е, вече знаете...

Бум!...

 

Вили Витали

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 9600 |16.09.2012 Богаташите мислят за бъдещето, а бедняците зациклят в миналото . 0| 6305 |15.09.2012 Първолаците ще смятат до 100, в 6 кл. ще учат как се сърфира в мрежата . 3| 7463 |12.09.2012 Браншовите организации в автосервизния сектор се обединяват и настояват за въвеждане на регулации в дейността им . 10| 8637 |11.09.2012 Църквата скочи срещу голия задник на Азис

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads