Реклама / Ads
34| 12362 |12.07.2020 АКТУАЛНО

Проф. Димитър Луджев: Доган нагло демонстрира, че държавата му е бащиния. Гешев е прокурор-гангстер

.
Проф. Димитър Луджев
Един влиятелен политик е обсебил района, погазвайки всички закони. Държавата е негова бащиния. Той избра роля на цинично пренебрежение на държавността. С това отрича идеите за демокрацията, правата, за които се борихме тогава. Така проф. Димитър Луджев коментира последните събития около Догансарай и Доган.
 

Властта и жаждата за богатство промени  Доган, допълни той.

 

Той коментира и думите на Борисов, че протестиращите се готвят да подпалят пак Партийния дом: Готвеше се атентат срещу него. Стари номера от милиционерски характер. Борисов е един страхлив профан, който в нищо не вярва, вярва само в собственото си аз. Всичко е игра, за да си закърпи положението. Съсипа тази държава, категоричен бе професорът.

 

Борисов е събирателен образ на ГЕРБ - милиционер, комунист, охранител на държавната контрабанда, преминал в мутренските структури - човек без обществена биография, без елементарна подготовка, допълни той.

 

По своята природа и манталитет, по нагласа са започнали настъпление срещу демократичните ценности - правова държава Казвам го, защото критиките всъщност

Луджев коментира и действията на главния прокурор Иван Гешев: Имаме нарушение на Конституцията от един прокурор гангстер, какъвто никога не сме имали. Аз го очаквах, каза бившият министър на отбраната и един от създателите на опозицията след 1989 г.


В края на миналата година мнозина обявиха Прехода за приключил, но на фона на събитията от последните дни самите политици отново заговориха с лексиката от този период.По своята природа и манталитет, по нагласа те са започнали настъпление срещу демократичните ценности, заяви депутатът от Великото народно събрание.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 13051 |08.07.2020 Проф. Велислав Минеков отива на плаж в Росенец в събота . 4| 8593 |18.06.2020 Ген. Димитър Владимиров: Не оневинявам НСО, но е трудно някой от него да направи снимките . 14| 14786 |13.04.2020 Проф. Жилбер Дерай: Опасността от коронавирус не е тази, за която си мислите . 13| 9375 |22.03.2020 Проф. Олег Хинков: Нямаме истинска реанимация, живеем в страшни времена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads