Реклама / Ads
14| 7378 |02.10.2010 АКТУАЛНО

Проф. Вучков: Не съжалявам за EBF!

.
Ив. Гарелов не става за писател, той е водещ, а аз - и двете.
 

Телевизионната легенда професор Юлиан Вучков заяви специално пред Frognews.bg, че въобще не съжалява заради това, че няма да води повече своята 20-минутна седмична рубрика в икономическата телевизия EBF. Както първи писахме, медията ликвидира сутрешния си блок, начело с Милен Цветков, и повечето предавания на живо заради липсата на пари. Политическият коментатор обаче бил толкова затрупан от работа напоследък, че едва намирал време да се подготви за участието си в икономическата телевизия. "Миналата седмица съм дал 3 интервюта за вестници. Освен това, знаете ли колко време ми коства докато напиша традиционния си 40-минутен анализ, който представям в Канал 3", пита професорът. "Чакай бе, малко да си почина! За мен това не е проблем. Аз имам нужда не от товарене, а от разтоварване. За Милен ситуацията е по-сложна, защото е млад човек, с много качества, добър журналист, а в един момент остава без работа. Но проблемът в EBF не е политически, а изцяло финансов", коментира проф. Вучков.

Още в началото, когато отишъл по покана на Милен Цветков, който по същия начин го взе в Нова ТВ миналата година, известният филолог бил предупреден, че медията не е сред най-богатите. Той дори препоръчал на ръководството да хвърли малко пари за реклама в печата, но те така и не послушали професора. "Доброто при мен е, че аз съм и писател, освен телевизионер. Иван Гарелов например иска предаване, но не го канят, а в същото време не му обръщат кой знае колко внимание сайтовете и вестниците, защото не може да пише", добави Вучков. Според него книгата на Иво Инджев "На РъБъ" е добра, но много кратка, за разлика от внушителните "Мемоари", които наскоро издаде. Той не пропусна да се похвали, че вече е на изчерпване и вторият тираж от спомените му, който за негова изненада се четял от много млади хора.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 11418 |30.09.2010 Милен Цветков и проф. Юлиан Вучков напускат EBF . 44| 8474 |29.09.2010 Борисов: При стачка подавам оставка, викайте Станишев . 34| 9075 |25.09.2010 Протести в София срещу цигански привилегии . 0| 5336 |24.09.2010 70% от студентите с нередовни здравни вноски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads