Реклама / Ads
6| 8814 |13.05.2013 АКТУАЛНО

Професионалното почистване е достъпна услуга за средностатистическия Българин

.
Пролетта дойде, както и много празници и е време да се погрижим за дома си. Едно основно почистване не би ни навредило, а понякога дори е наложително. Празниците и многото гости, които приемаме, естествено оказват влияние върху чистотата в дома ни.
 

А температурите се покачват, слънцето греe, пролeт е. Вече се събудихме от студената зима и всеки от нас иска да излезе да се разходи, да се срещне с приятели и да прекара приятно времето си. И трябва да изберем дали да прекараме часове наред в чистене на дома или да използваме времето си за по–хубави неща.
 
От Фрогнюз проверихме дали услугата професионално почистване на дома е достъпна за средностатистическия Българин или все още е лукс, който не всеки може да си позволи.  Свързахме се с г-н Илиян Иванов, управител на Бергман Сървисис  - фирма за професионално почистване.

- Г-н Иванов, достъпна ли е услугата професионално почистване на дом за средностатистическия българин или все още е лукс, който малцина могат да си позволят?

- Отмина времето, в което само хората с високи доходи можеха да си позволят тази услуга. Тя е достъпна за всеки. Днес конкуренцията между фирмите е толкова голяма, че всеки се стреми да предложи по-голям набор и по-качествени услуги на възможно по-ниска цена. Така че бих могъл да кажа, че тази услуга е достъпна за средностатистическия българин.

- Защо да предпочетем професионалното почистване пред възможността сами да си почистим дома безплатно? Какви са предимствата на това да се намеси професионалист?

- Предимства мога да изброявам цял ден. Всеки знае, че в днешното забързано ежедневие, не ни остава много време за себе си и за близките ни. Заетостта на пълен работен ден, както и часовете, прекарани в задръствания до и от работа значително намалят времето ни за себе си. Аз предпочитам това време да го прекарам с близките си и хората, които обичам. Почистването е дейност, която отнема време и усилия. Важно е човек да знае от къде да почне, какви препарати да ползва и т.н. А професионалистите знаят всичко това. Ние от Бергман Сървисис предоставяме услуга с високо качество и на ниска цена. Наясно сме, че домът е най-скъпото място на всеки човек и не можем да си позволим да се отнесем непрофесионално. Едни от най-важните предимства на професионалното почистване пред това сами да си почистим дома е, че се ползва професионална техника, професионални препарати и услугата се извършва от истински професионалисти, които са наясно с тънкостите и имат усет към детайла. Детайлът е много важен. След като си тръгнем от дома Ви ние трябва да сме сигурни, че той е чист не само на пръв поглед, а е безупречно почистен дори и в най-дребни детайли. Това вече е професионално почистване! А и да не забравяме колко ни е скъпо времето. Какво бихме предпочели -  да прекараме 5, 6 дори и повече часове в мъчително чистене или безценни моменти с близките си?

- Има ли разлика между професионалните почистващи препарати и тези за масовия потребител?

- Признавам, че съществуват почистващи препарати за масовия потребител, които имат високи почистващи свойства и биха били полезни на всяко домакинство. Но разликата между професионален почистващ препарат и такъв за домашна употреба е огромна. Важно е препаратът да е с високи почистващи свойства, задължително концентрат (който може в зависимост от степента на замърсеност и чувствителността на настилката към обработка да се използва в съответното съотношение), безвреден за човешкото здраве (особено за детското здраве), с приятена и ненатрапчива миризма и оставящ след себе си само и единствено безупречна чистота. В Бергман Сървисис се доверяваме на няколко марки професионални почистващи препарати, които са доказали своите качества и безвредна употреба.

- А кой е по-добрияят вариант? Да използваме професионални услуги само около празниците или да поверим изцяло поддържането на чистотата в дома си на професионалисти?

- Бих могъл да кажа напълно честно, че повечено ни клиенти избират варианта абонаментно почистване. При регулярното поддържане на дома веднъж или два пъти седмично се постига по-добър ефект отколкото еднократно основно почистване, защото постоянно поддържане на едно високо равнище на чистота в дома не само пази здравето на човек, но и ни дава усещане за уют и спокойствие. Естествено периодичното основно почистване от А до Я на дома е задължителен елемент.


Повече информация за фирмата може да намерите на https://na4isto.com
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6583 |13.05.2013 Ройтерс: ГЕРБ ще се затрудни да си намери партньори . 3| 6497 |10.05.2013 Отказват пушачите с ток . 2| 6588 |09.05.2013 Стопират скока на тока . 7| 12276 |07.05.2013 Погребват Чочо до майка му, на метри от лобното му място

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads