Реклама / Ads
73| 11656 |28.05.2014 АКТУАЛНО

Пророкът Дон Хилберто: Избори в България до три месеца

.
Дон Хилберто (вдясно) по време на сеанс
В България ще има избори до 3 месеца. Страната е завладяна от черна магия, която обаче е на път да бъде развалена. Това пророчество е на Дон Хилберто от Мексико. Той е един от най-уважаваните магове в страната на инките, живее във Веракрус, до езерото Катемако.
 
В този регион има над 400 пророци, народни лечители и магове. Учените обясняват явлението с огромната енергия, която се излъчва по тези места. Подобно енергийно поле има само още едно - в Гватемала. Хиляди поклоници от цял свят всяка година посещават тези места и търсят сведения за бъдещето.

Сеньор Хилберто изрече своето пророчество пред човек на Фрог нюз само преди ден. Според него страната ни е под влияние на проклятие, предизвикано от насилието един срещу друг. Обяснява това явление с ширещата се дълго време безнаказана престъпост. През много трудности ще преминете, но краят на черната магия се вижда. Просветлението ще се усети още през следващата година. Преди това ще има избори, нови лица ще влязат в управлението и страната ви ще тръгне напред, категоричен е Дон Хилберто.

Много сходна е прогнозата и на Дон Кортильо, друг известен с пророческата си дарба мъж. Според него в "недрата на народа се надига нова вълна, идват нови хора, които ще поемат отговорността за излизане на нацията от кризата".

Дон Кортильо черпи сила от съновидения и когато изпада в транс.

В района на езерото Катемако са най-многобройните сведения за НЛО в света. Учени от САЩ са изследвали отделни участъци и са установили концентрация на енергия, идваща от недрата на земята.

Хилберто и Кортильо научили за България от наши сънародници, които са посещавали Мексико и са ходили при тях с молба да ги избавят от черни магии и да им кажат нещо за бъдещето.  От нашенци научили и за траките, които били нещо като техните предци олмеките.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 9198 |25.04.2014 АССИ „Прогноза“ за Фрог: Еевроизборите са тест за кабинета „Орешарски”, смятат 58,2 % от българите . 71| 8658 |23.11.2013 Пророкът Андрей Райчев: Орешарски ще управлява колкото си иска . 2| 7184 |18.05.2013 Как се касират избори . 11| 12137 |19.04.2013 Избори по един по-сладък начин...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads