Реклама / Ads
15| 8261 |08.10.2019 АКТУАЛНО

Путин получи сърце от 200 души, повишение на заплатата и кит в Темза за ЧРД

.
Сибиряк подари букет полски цветя на Путин...
Путин отбеляза своя рожден ден като се разходи в сибирските гори. Заедно с него бе министърът на отбраната Сергей Шойгу. Двамата браха цветя и гъби и се радваха на природата, далеч от Кремъл, но все пак „работен режим“. Според говорителят на Путин - Дмитрий Песков, Владимир Владимирович е получил много поздравления по телефона, от които поне десет били от държавни глави на чужди държави.
 

В тях руският президент засегнал и международни теми, което означава, че дори и на празника не спира да работи и мисли за света…

 

Местен жител случайно се оказал в тайгата там, където Путин се радвал на чистия въздух. Развълнуван мъжът набрал букет полски цветя и ги подарил на държавния глава. Двамата си поговорили за живота и възрастният човек благодарил за грижите, които Владимир Путин полага за народа.

 

Още по-вълнуващо станало в района на град Тува, където над 200 млади армейци решили спонтанно да поздравят президента за рождения му ден. Те се подредили на брега на река Енисей под формата на сърце, изписвайки думите Путин и Тува. Вълнуващият поздрав станал до селцата Каа-хем и Сукпак, до скулптурата „Царски лов“.

 

Същият ден стана ясно, че модният бутик Aizel x Team Putin ще продава цял месец патриотични стоки: фланелки с лика на президента, негови портрети, копия от негови рисунки, офицерски фуражки, знаменца, значки с лика на държавния глава, стихосбирки, посветени на него и др. Магазинът се намира в помещенията на Christian Louboutin и е открит послучай рождения ден на Путин от Айсел Трудел, дъщеря на азърбайджанския дипломат Айдън Хусеинов, който се намира на ул. „Столешникова“ в Москва.

 

В същото време руснаците научиха, че е издаден указ, с който се повишава заплатата на руския президент. Заедно с неговото възнаграждение, се увеличава и това на премиера Дмитрий Медведев и на главния прокурор Юрий Чайка. Съвпадението с рождения ден на Владимир Владимирович е случайно, повишението е по план, обясни прес-секретарят на Кремъл Песков.


.
Китът Хеси в Темза...

 

В Инстаграм руснак, който живее в Лондон, се пошегува, че в река Темза, в чест на рождения ден на руския президент е изплувал истински кит. Оказва се, че китът не е измислица и е бил заснет от много британци. В мрежата дори му дали име - Хеси и за броени часове станал любимец на хиляди хора в цял свят. Гърбатия кит бил дълъг малко над 5 метра.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5365 |24.09.2019 Изкараха луд сибирския шаман, тръгнал да гони Путин от Кремъл . 17| 15484 |10.09.2019 Грандиозен шпионски скандал! Сътрудник на Путин - агент на ЦРУ, президентът уволни 30 генерали . 52| 12276 |08.07.2019 Грузински тв водещ за Путин: Вовачка, лайно такова, урод нещастен, няма място за теб тук . 62| 11521 |22.06.2019 Руснаци след „Пряката линия“ с Путин: Очевидно той живее някъде другаде

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads