Реклама / Ads
20| 9768 |17.10.2020 АКТУАЛНО

Радослав Бимбалов: Правителството на Борисов функционира по опасен начин

.
Радослав Бимбалов
Правителството функционира по опасен начин. Единственото, което прави това правителство, е да създава зависимости към държавния апарат. Финансово е добре един апарат, който е на държавна хранилка. Порочно и грозно е , че това се прави в този момент, когато ни застрашава икономическа криза. Да обещаваш и раздаваш подобни увеличения на раздут държавен апарат е престъпно .
 

Да раздаваш едни пари, които няма да изплаща това правителство. Това е начинът, по който се купуват избори, много преди да дойдат. Лъжат ни институциите и всички управляващи начело с премиера Бойко Борисов Това заяви собственикът на рекламна агенция Радослав Бимбалов пред bTV.

 

За 11 гоoини това правителство успя да извади на праден план най-противните черти на нашия народ - пошлост, арогантност, омраза. Каква омраза звучи от устатата на премиера,на председателя на парламента. Омраза към хората. За пръв път виждам това. На времето единствената грозна реплика бе за танковете. Сега репликите са една през друга, посочи журналистът.

 

Протестът е успешен, защото недоволството е чуто, а управлението фактически не функционира, смята той.

 

Подкрепям протестите, недоволството достига невиждани висоти, това е прекипяло недоволство, агресията на един протестите бе провокирано от полицията, бях там и видях това. Когато от сутринта започват да те пръскат със спрейове, няма как да не прекипи, припомни Бимбалов.

 

Не одобрявам агресията, простотията и бруталното отношение към суверена, което проявява нашето управление, допълни той.

 

Бимбалов коментира и работата на главния прокурор Иван Гешев: Вярвате ли, че ще бъде разследван случая "Осемте джуджета"? Какво точно се случи с Божков? Г-н Божков има ужасно много обвинения. Но едно е сигурно, че не е платил 700 млн. Какво се случи с тях. Тези данъци не са в Дубай при г-н Божков, постави въпроси той.

 

Главният прокурор се бори активно срещу бебешки центрове, магазини за месо и телефонни измамници. Той се гордее, че е намаляла битовата престъпност с 20 процента. Но това се дължи на пандемията. Много дълго хората седяха по къщите и това е по цял свят.

 

За 11 години това правителство успя да извади на праден план най-противните черти на нашия народ - пошлост, арогантност, омраза. Каква омраза звучи от устатата на премиера, председателя на парламента. Омраза към хората. За пръв път виждам това. Навремето единствената грозна реплика бе за танковете. Сега репликите са една през друга.

 

В разговора  участва и актьорът Роберт Янакиев: „Не подкрепям протеста и с това трябва да започна . За мен, нещата не трябва да стават по този начин. Видях доста. Нямам доверие, че по този начин ще се оправят нещата. Това със сламата на площада, когато опитаха да подпалят полицаите, беше ужасно. Агресията ме отблъсква. На млади години вероятно щях да съм доста по-готов да се включа. В част от исканията на недоволните намирам смисъл и имат основания. Лицата, които представляват този протест обаче не ме карат да им вярвам. Това са хора с абсолютни властови амбиции и нищо друго. Да, бил съм два мандата общински съветник от ГЕРБ и не мога да кажа, че мнението ми е меродавно. Не адвокатствам на никого. Само искам да кажа, че това, което виждам, начина по който опитват да предизвикат оставка е онзи комунизъм, който не си е отишъл. И да ме бяха поканили, не бих подкрепил подписката в подкрепа на протестите, бе мнението на актьора от ГЕРБ Янакиев.



 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 8177 |01.10.2020 Радев за доклада на ЕК: Гешев пази правителството и определени олигарси . 39| 71275 |01.07.2020 Патрик Смитьойс: Правителството готви 100 природни концесии. Това е смъртният акт на България . 13| 10302 |30.06.2020 Манолова: Има таен план за удължаване на мандата на правителството . 34| 13248 |08.04.2020 Нинова: Правителството на Борисов използва кризата за далавери. ББР е банка на олигарсите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads