Реклама / Ads
12| 8391 |11.01.2011 АКТУАЛНО

Райдовски и Андреев: Поредните подслушани разговори са "show must go on"

.
СРС
От ТКЗС-то на трактористите ще има още много изненади; когато една политическа сила вземе властта, винаги опитва да постави свои хора на Солунските митници; говори се, че Менда Стоянова се бъркала навсякъде из назначенията, казаха двамата.
 

Вчерашната история, изнесена от РЗС, е "show must go on", обяви по ТВ 7 Методи Андреев. От ТКЗС-то на трактористите ще има още много изненади, добави той. По-добре да са СРС-та, отколкото честно начинание, каза Андреев и съобщи, че тези, които участват в разговорите не са изненада за България. Когато една политическа сила вземе властта, се опитва да постави свои хора на Солунските митници.

Човекът, който протежираше Косьо Самоковеца, накрая стана шеф на митниците по наше време, призна Андреев. Проблемът е, че тези СРС-та са правени месеци, преди да  бъдат оповестени сега. Ако това е вярно обаче, каква ще е съдбата на Менда Стоянова, попита Андреев и добави, че Ваньо Танов не можел да каже, че думите й са истина, защото, ако потвърди, щял да я постави на течение.

Яне Янев не е Оскар Уайлд, а Павел Вежинов, защото историите му са много наивни. Един от уволнените шефовев Митниците ми разказваше, че Менда Стоянова се е бъркала навсякъде из назначенията, каза Красимир Райдовски. Според него в първия запис не било изклюбено Танов сам да е манипулирал записите. Лошото е, ако тези хора са подслушвани без разрешение - тогава става страшно. А ако са били подслушвани законно, значи са готвили някакво престъпление. Няма влиятелен депутат, който да се е опитвал да  влияе върху министри, каза още той.

Ситуацията с тези СРС-та вече не толкова мъглива, каза Минчо Спасов от НДСВ. Основният проблем на държавата е контрабандата, а ние се концентрираме върху това кой и как я е констатирал, добави той и разказа приказка за това, че от дълги години в държавния трезор имало липси, а две лица с инициали: Б. Б. и В. З. били хванати да крадат. Прокуратурата сега разследвала кой е направил записа на кражбата, а не кои са крадците. Спасов призна, че и при управлението на НДСВ е имало натиск за назначения. Царската формация обаче не била част от проекта ДС, съобщи Спасов на фона на бурния смях на М. Андреев.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5394 |10.01.2011 Цигани отвличат лешояд, искат откуп . 22| 17473 |06.01.2011 Учени: Пиенето удължава живота! . 2| 5770 |05.01.2011 Превръщат частните фондове в застрахователи . 11| 5976 |04.01.2011 Българи в чужбина скочиха срещу ресорна агенция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads