Реклама / Ads
19| 13483 |25.03.2021 АКТУАЛНО

Разузнавачът Д. Димитров: Борисов се влачи по корем, за да изкара 3-ия мандат

.
Димитър Димитров Източник: Евроком
Многократно съм казвал, отново ще кажа, ако проблемът на България беше Борисов, щях да играя Дунавско хоро на жълтите павета. Борисов, ако беше политик-държавник, трябваше да си подаде оставката след като приключи Българското председателство на Съвета на ЕС, т.е. в началото на юли 2018г., след като четеше Отчетния си доклад за Българското председателствно в Страсбург, а в залата само...българските евродепутати.
 

Алчността на Борисов и манията му за величие го принудиха да се влачи по корем, но да изкара третия си премиерски мандат до Парламентарните избори през пролетта на 2021г.


Нека не забравяме, че още в началото на 2018г. всяка седмица имаше по едно убийство.., за две години ЧЕТИРИ Вота на Недоверие към кабинета "Борисов-3"..два от които за КОРУПЦИЯТА, един за Здравеопазването и един на Националната сигурност.


През 2020г. Борисов и компания по време на протестите в цялата страна и в чужбина -над 70% от българските граждани искаха оставката на кабинета и на главния прокурор на РБългария, направиха всичко възможно да отложат Предсрочните Парламентарни излори...с Новия Проект за Конституция , затваряне, отваряне на България, "зелени коридори" към търговските вериги, "зелени коридори" за ваксиниране и т.н.


Последната "Театрална пиеска" а ла Гешев. е "шпионският скандал".


Трагедията е в това, че отново България е използвана за атака срещу Русия, както по време на атентата срещу папата на 13.05.1981г., 20 години България беше обвинявана в този атентат и папата сам си призна, при посещението си в България през 2002г., че България няма нищо общо с атентата срещу него.


Сега се разиграва подобен сценарий...и българските КАЛИНКИ-ПОЛИТИЧЕТА от обслужващия персонал на БКП..., за да се задържат на софрата още няколко дни, продават паметта на родителите си, авторитета на България на началниците си отвъд Океана,, които забравят, че България не е Бурунди, държава в Централна Африка и българите не ядат доматите с колците.


Борисов си отива, той не е нужен нито на американците, нито на чиновниците от Брюксел.


Непрекъснатите му гафове....подронват авторитета на началниците му и го чака съдбата на президента на Грузия Саакашвили, също американско протеже, назначен по времето на вицепрезидента на САЩ Джо Байдън за губернатор на Одеска област в Украйна, но и от там украинците го изхвърлиха.


Борисов и Борисовци никъде не могат да се скрият от гнева на Българския народ, след като докараха за 10 години България до блатото във всички области...икономика, здравеопазване, образование, демографска криза, социална криза.....и т.н. и т.н.

Димитър Димитров




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 19968 |22.03.2021 Разузнавачът ген. Стефанов: Няма нищо по-измамно от прекалено очевидните факти . 23| 8494 |16.03.2021 Чуждестранни медии ядосаха Борисов, питат го за свободата на словото . 40| 12170 |13.03.2021 И Алибегов стана ”куфар” на Борисов . 32| 5971 |25.02.2021 Борисов поиска да ни върнат парите за ваксините. Оправда се с ЕК

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads