Реклама / Ads
1| 5462 |15.02.2017 АКТУАЛНО

Refan gold collection

.
„Обожавам да се къпя с парфюм“ – възкликна чаровната Николета Лозанова, рекламното лице на парфюмната серия REFAN GOLD COLLECTION, когато се докосна до нея!
 
И сигурно не само тя желае да се  къпе с любимите си аромати… REFAN GOLD COLLECTION дава тази възможност, като освен парфюм, предлага и козметика за тяло в същата ароматна гама: за дамите душ-гел и лосион за тяло, а за господата: шампоан душ-гел.

Дамската линия на REFAN GOLD COLLECTION е разработена в духа на парфюма Light 192 и серията към него, както и триото козметични продукти  Refan Bеаuty , които се радваха на симпатиите на всички дами, почитателки на хубавата козметика. Създадени от REFAN специално за Николета Лозанова, която естествено се превърна и в тяхно рекламно лице, тези аромати намират своето продължение и развитие в новата линия REFAN GOLD COLLECTION. С нея имате възможност да се насладите на подобрен, с 30 %  по-интензивен и по-траен парфюм със специално разработени парфюмни композиции, които щадят кожата.  Продуктите от REFAN GOLD COLLECTION въздействат не само с неустоимите си ухания. Опаковката е изработена от луксозен златен картон, което ѝ придава изключително стилна и изискана визия и я превръща в подходящ подарък.

„За мен е като сбъдната мечта още под душа да мога да ухая на любимия си парфюм – споделя Николета – а вие знаете, че аз обичам да мечтая смело и безотговорно.“  Провокативната плеймейтка продължава: „От REFAN  осъществиха мечтата ми, защото сега мога да се къпя с душ-гел с любимия ми аромат, да се погрижа за кожата си след душ с лосион за тяло със същия аромат и накрая като финален акорд да добавя и няколко капки парфюм…толкова дълготраен, че през целия ден да усещам интензивното му присъствие като втора дреха…“

Парфюмната колекция REFAN GOLD COLLECTION се предлага в два дамски и два мъжки аромата, като предстои тя да бъде обогатена с още 5 дамски и 5 мъжки ухания в комбинация с козметика към тях.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4320 |08.02.2017 Black Refan Weekend е тук - зарадвай любимите си хора с Refan Gold Collection на отлични цени! . 0| 5395 |06.02.2017 BLACK REFAN WEEKEND – вземи любимата си козметика на по-добри цени! . 0| 4346 |12.12.2016 REFAN отново със „Златно сърце“, този път - за подкрепа на спорта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads