Реклама / Ads
17| 5680 |29.04.2015 АКТУАЛНО

Ревизоро: Танов е добър за Борисов, ще си го дундурка още

.
Депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров – Ревизоро Източник: Булфото
Цигари, алкохол, наркотици, радиоактивни отпадъци... Кой каквото му е на сърце може да внесе у нас. Винаги само най-ниската брънка бива залавяна.
 
Това заяви депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров – Ревизоро в сутрешния блок на бТВ.

Разбира се, че има чистка в митниците и трябва да има. Контрабандни цигари влизат в страната, въпреки че в София заседават шефове, управляващи и прочие началници. В София се заседава, на границата се случва всичко т.е. "заседавайте си, не ни пречите". И минават 47 камиона с контрабанда. Винаги само най-ниската брънка бива залавяна, заяви бившият директор на Агенция „Митници".                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Важното за митничарите е не да правят нещо, а да не правят нищо. Те обаче са редовите изпълнители, а не са главните хора в тези схеми.

При 20 камиона в една смяна вие знаете, че някой е спечелил 20 милиона. И вие ще се изправите ли срещу тези 20 милиона, като знаете, че ги закрилят от най-високо ниво? Ако го направите, вашето бъдеще в системата и на всички ваши роднини в Свиленград е обречено, коментира Ревизоро.

На този етап столът на Ваньо Танов не се клати, но премиерът му дава срок до Нова година. Дотогава ще си го дундурка. За премиера той си е добър. А Танов пожарникарски сега се опитва да прави движения.

Виждате, че нямаше никаква реакция за контрабандата, която бе заловена, коментира още депутатът от ПФ. Той обаче не вярва, че Танов ще събере 1,5 млрд. лева от митниците. Нито парите ще влязат в бюджета, нито ще се пресече контрабандата, скептичен е Димитров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5606 |09.04.2015 Ревизоро: Сливането на НАП и митниците е неизбежно . 14| 5696 |06.04.2015 Цветанов: БНБ има системен проблем . 0| 17718 |17.03.2015 Д-р Александър Боцевски: “Зеленият лазер е най-добър за премахване на простата. Запазва потентността!” . 24| 6027 |26.02.2015 Радан Кънев: Оставката на Гоце-добър ден за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads