Реклама / Ads
0| 8870 |27.06.2007 АКТУАЛНО

Съдът намали присъдата на актьора Том Сайзмор с 8 месеца

.
Известният американски актьор Том Сайзмор ще лежи в затвора 8 вместо 16 месеца, стана ясно днес рано сутринта българско време, когато съд в Лос Анджелис намали двойно неговото наказание. Преди това Сайзмор беше осъден за нарушаване на условна присъда за притежание и употреба на наркотици. Култовият актьор вече години наред води неравна борба с дрогата.
 
sizemore2.jpgКариерата на един от най-специфичните образи в новото американско кино – Том Сайзмор, започва стремително през 1989 година, когато той изпълнява малка и епизодична, но запомняща се роля на ветеран-инвалид във филма на Оливър Стоун „Роден на 4 юли”.  Забелязан от влиятелни продуценти в Холивуд, роденият в щата Мичиган преди 45 години Том, се снима в няколко сериала, които му донасят известност и пари. Той се пристрастява постепенно към алкохола и честичко набляга на водката с мартини из нощните клубове на Западното американско крайбрежие. Освен, че подпийва редовно, започва да шмърка кокаин в компанията на известни манекенки и порноактриси. Няколко пъти папараци го снимат в обятията на едрогърдести, силиконови красавици, с раздърпани дрехи и изцъклен поглед. Въпреки тоталното омайване, Сайзмор успява да се снима в няколко филма - „Пасажер 57”, „На един удар разстояние”  и  „Харлей Дейвидсън и Марлборо мен”. През 1995 година е поканен от режисьора Майкъл Ман и се снима в „Жега”. Невероятният филм, в който участват Робърт де Ниро, Ал Пачино, Вал Килмър и Джон Войт, изстрелва Том Сайзмор във върховете на Холивуд. Изпълнен с амбиции и благодарение на вродения си талант, Сайзмор прави чудесни роли във филмите „Червената планета”, „Часовников механизъм”, „Ловец на сънища” и „Папараци”.  Вече с утвърдено реноме на актьор, способен да играе реалистично и неподражаемо, момчето от Мичиган участва в „Спасяването на редник Райън” на Стивън Спилбърг и прави невероятна роля в кървавия  „Блек Хоук” на Ридли Скот. През настоящата година се снима във филма „Полет”, а в началото на месеца бе арестуван заради нарушаване на изпитателния срок, наложен му с условна присъда от 2004 година за съхранение и употреба на метаамфетамини. „ФН”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5854 |27.06.2007 Как да избутаме до отпуската, без да превъртим! . 2| 17216 |26.06.2007 Най-грозните коли на планетата . 0| 5715 |26.06.2007 Най-полезна и здравословна е почивката в умерената климатична зона . 0| 6150 |26.06.2007 Папата отваря за посетители още паметници от ранното християнство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads