Реклама / Ads
18| 18244 |04.09.2018 АКТУАЛНО

Само във Фрог: Държавният департамент на САЩ е предупредил Борисов да не заиграваме с фирми от забранителния списък

.
Методи Андреев
Държавният департамент на САЩ е предупредил премиера Бойко Борисов, правителството му да не заиграва с фирми от забранителния списък. Това разкри пред Фрог нюз бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев.
 

Циркът с оставките не става, той е за „матриала”. Той не е за мислещите хора. „Матриалът” на Бойко Борисов може да е доволен от неговата политика, но мислещите хора виждат, че това е неговата голяма слабост. Тази политика е изцяло в полза на олигархията.

 

Към 200 млн. лв. ще дадем за руски таралясници, които ще бъдат поправяни в руски заводи-противник на Пакта, към който ние принадлежим. То не са само самолети. То са вертолети, танкове. Какво им пречи на руснаците?! Отмъкнали 200 млн. лв. от България?! Вижте какво прави Борисов - прави така, че тези суми да не минават през МС.  Той е непричом, нищо не знае. Имам информация, че преди около 2,5 месеца държавният департамент е изпратил до правителството non-paper /дипломатически документ/, в който се прави остра забележка, че  си позволява да работи с фирми, които попадат в забранителния списък.

 

Това е сериозно предупреждение. Вижте как се развиват нещата с АЕЦ-Белене. Който и да е инвеститорът, ще се строи от „Атомстрой”. Т. е руснаците отново за на кяр. Че защо му е тогава на Путин да сваля Бойко Борисов? В ролята си на председател на ЕС, Борисов  се извини за политиката, която България е провеждала към Русия и която напълно съответства с принципите и законите на ЕС и НАТО. Това беше върховно падение, което не може да не се оцени от императора на Русия. За това и правителството няма да се удря.

 

Какво още разкри Методи Андреев, четете в рубриката „Интервю”

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 10765 |29.08.2018 Само във Фрог: Мантинелата при обърнатия автобус на „Тракия” била същата като тази на Своге . 6| 8728 |29.08.2018 Експерт пред Фрог: АПИ си има реални собственици-големите строителни фирми . 21| 11968 |28.08.2018 Илиан Тодоров скочи на АПИ: Самозабравили се хора стоят в топли кресла в България . 12| 14274 |26.08.2018 Само във Фрог: Опитват се да прикрият следите на катастрофата, взимат се проби след завоя-убиец

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads