Реклама / Ads
16| 11640 |17.12.2008 АКТУАЛНО

САЩ пускат зелени карти срещу покупка на имот

.
Най-голямата компания в света за недвижими имоти CENTURY 21, която има офиси в България може да осигури постоянна виза за САЩ на богати българи.
 




На 15.09.2008 година, Службата по имиграция в САЩ избра комплекса Лейк Буена Виста Ресорт и СПА за регионален център за издаване на ЕВ-5 (американски визи за постоянно пребиваване). Това ще позволи на инвеститорите в луксозния комплекс да кандидатстват за условен постоянен жителски статут. Това е първата програма от такъв характер в щата Флорида. Американското правителство е отделило 10 000 визи в категорията  предприемач-инвеститор, позната като ЕВ-5. Малко са проектите в САЩ, участващи в тази програма. Българските милионери могат да инвестират в този проект чрез CЕNTURY 21 България.
Само 35 квалифицирани и акредитирани инвеститори ще имат шанс да се сдобият със 70 напълно обзаведени апартамента в новопостроените сгради. Постоянни визи освен за инвеститора се издават и на неговото семейство.  За това е нужно да докажете чисто криминално минало и финансови възможности, нужните средства дори могат да бъдат банков заем или дарение от близък. Важното е парите да са чисти.
Срещу 1 млн долара получавате два апартамента в атрактивния комплекс Лейк Буена Виста Ресорт и СПА. Тези апартаменти веднага ще бъдат присъединени към програма за отдаване под наем. В тази част на Флорида ви очакват 300 слънчеви дни и средногодишна температура от 21 градуса. Лейк Буена Виста Ресорт и СПА  разполага с хотелската част, голям шопинг център, ирландския пъб, както и разположеният на 4000 кв.м СПА комплекс. Буена Виста е само на миля от атракцоина Дисниленд. В близост има голфигрище, а най-близкото летище е на 20 км.
Не забравяйте, че пребиваването със зелена карта в САЩ ви позволява да живеете навсякъде в Съединените щати, можете да пътувате, когато ви е удобно, без да има нужда да кандидатствате за друга виза и можете да получите американско гражданство след пет години.
Всеки пълнолетен българин, който има възможност да инвестира 1 млн. долара  в някой от имотите, определени от американското правителство ще може да осигури на себе си и семейсвото постоянна US виза.  CENTURY 21 е избраната фирма, която продава въпросните недвижими имоти, нейните клонове са 8500 в 65 страни.В България CENTURY 21 има открити 10 офиса.
Щатското правителство е заделило 10 000 визи за постоянно пребиваване за инвеститорите, решили да придобият имот в САЩ, програмата е одобрена от Конгреса. Според специалисти, точно сега е моментът за инвестиране в недвижимост в САЩ. Кризата е свалила драстично цените и след няколко години цената им ще скочи значително. В САЩ все по-често се коментира, че дъното на кризата вече е достигнато. Това предполага в период от 2-3 години цените на недвижимите имоти да тръгнат осезаемо на горе.
Наскоро се заговори за отмяна на визите за САЩ за всички страни членки на ЕС. Отговорът на американската администрация бе, че в близките 2-3 години, това е невъзможно да се случи. Генералният консул на САЩ в София Дамиел Перон заяви, че това е времето, когато САЩ ще въведат електронната система за наблюдение на чуждите граждани, които напускат страната и чак след този период българите имат шанс за безвизово посещение в щатите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8281 |19.07.2008 Пускат още билети за концерта на Лени Кравиц . 1| 7010 |03.07.2008 Протест на две колела срещу безобразнията върху природата . 0| 5732 |07.05.2008 Картина на Клод Моне удари рекорд от 41 млн. долара . 0| 5859 |23.04.2008 Над 1500 екозащитници се обявиха срещу посегателството на Рила

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads