Реклама / Ads
2| 6253 |06.07.2007 АКТУАЛНО

Сексът пак ще е в града, а градът отново ще е Ню Йорк

.
Сексът е безразборен, труден, комичен, трагичен, разтърсващ, блудкав – но си е абсолютно задължителен. Градът е Ню Йорк – меката на свободната любов и липсата на любов, топ-място за живеене и клетка за самотници, най-шикозният мегаполис на света и най-депресиращата дупка, където всеки втори лекар е психоаналитик. Дамите са четири - с престижни професии, различни характери, но ....стари
 

Не е далеч моментът, в който четирите актриси, въплътили се в образите на четирите самотни дами от Манхатън в шест поредни сезона на телевизионния сериал „Сексът и градът”,  ще се съберат на големия екран.sexcity2.jpg „Ню Лайн Синема” е близо до подписване на окончателен договор за финансиране и дистрибуция на едноименен пълнометражен филм, заяви говорител на студиото. Очаква се снимките да започнат през есента, при това с участието на всичките четири звезди на телевизионния сериал – Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Синтия Никсън и Кристин Дейвис.sexcity3.jpg Това до скоро изглеждаше невъзможно, защото не всички имаха желание да се снимат на големия екран. Ким Катрал пък предяви претенции към хонорара и размера на ролята си. Различията между желанията на четирите дами в един момент се оказаха толкова големи, че съдбата на пълнометражния "Сексът и градът" изглеждаше обречена на неуспех. Очевидно пътят вече е разчистен и маниаците по цял свят ще въздъхнат с облекчение, защото отново ще се потопят в атмосферата на Ню Йорк и в спалните на любимите си екранни героини.

Дългогодишният продуцент на сериала Майкъл Патрик Кинг ще режисира филма по свой собствен сценарий и ще бъде продуцент заедно със Сара Джесика Паркър и създателя Дарън Стар. Тъй като не е обявена дата за реализирането на филма, се предполага, че той ще излезе на екран през следващата година. Култовата трагикомедия на модерния свят пак ще бъде предназначена за хората, които искат да са в крак с модата, да знаят какво се носи, пие, яде и кой е последният хит в уличния жаргон. sexcity4.jpgТова ще е филм за тези, които вярват в един определен начин на живот – в най-новото и нестандартното. И същевременно филм, който ще продължи да преобръща представите, доказвайки, че днешната неомъжена 30-годишна жена може да бъде преуспяла, добре облечена и със страхотно самочувствие, филм, който ще изтрие окончателно образа на застаряващата и безинтересна "стара мома." "ФН"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5199 |05.07.2007 Този уикенд може да се насладим на поредния open-air festival . 4| 5628 |05.07.2007 Президентът разговаря с НСО за скандалните разкрития . 0| 7910 |05.07.2007 Рисунки на Васил Стоилов излагат в галерия "Лоранъ" . 0| 13411 |05.07.2007 Михаил Болотин става Майкъл Болтън, жена му е "отчаяна съпруга"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads