Реклама / Ads
0| 5455 |13.07.2007 АКТУАЛНО

Семейство Бекъм откриха Америка

.
От днес Дейвид и Виктория Бекъм са жители на Лос Анжелис. Английската футболна звезда вече е официален играч на Лос Анджелис Галакси. Имение, лимузина, звездни приятели и много папараци - всичко това предстои на футболиста и съпругата му в града на славата, прожекторите и скандалите.
 

Новата звезда на американската Мейджър Сокър Лийг Дейвид Бекъм пристигна днес в Лос Анжелис, където ще се присъедини към местния Галакси. Английският национал и съпругата му Виктория кацнаха на международното летище на Ел Ей точно в 20:20 часа местно време с полет на Бритиш Еъруейс от Лондон. Звездната двойка бе посрещната от десетки репортери и фотографи. Семейство Бекъм обаче отказа всякакви коментари и под ескорта на значителен брой охранители отпътува с черен спортен автомобил. Трите им деца пътуваха с тях в самолета, но не излязоха с родителите си на терминала. На 13 юли Дейвид Бекъм ще бъде представен официално като играч на Лос Анджелис Галакси.

Бившият капитан на английския национален отбор по футбол смята да води тих и спокоен живот в САЩ. „Вече много години се опитвам да избягам от хората, обяснява Бекъм. - Не че не ми харесва тяхното внимание, което е знак на признание. Но в такива условия възможността да се разходиш с децата си е просто фантастика. Аз се надявам, че тези неща в Лос Анджелис стават по-лесно". Имението на семейство Бекъм се намира в съседство с това на близките им приятели Том Круз и Кейти Холмс. Впрочем дали наистина животът на Дейвид и Виктория, ще е тих и идиличен, е под голям въпрос. Едно е ясно - жълтите хроникьори ще пълнят страниците си с историите за веселите купони на очарователното семейство Бекъм, за новото им имение, новата лимузина, за новите покупки и новите им приятели,  Брад Пит, Том Круз, Анджелина Джоли и колко още...Американската телевизия пък е подготвила репортаж за живота на бившата спайска, и за преместването й в САЩ. Репортажът е под надслов "Виктория Бекъм идва в Америка" и ще бъде излъчен на 16 юли по телевизионния канал NBC. В начало бяха предвидени 6 епизода, но от практична гледна точка репортажът бе сведен до 1 час. В материала Виктория Бекъм смята, че американците ще открият, че тя е едно обикновено момиче, което преживява прекрасни неща. Дай боже всекиму!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6335 |13.07.2007 Черен петък . 3| 5138 |12.07.2007 Откраднаха скъпоценности за 20 милиона долара в Лондон . 0| 11951 |12.07.2007 Изхвърлят студенти на улицата заради ремонти на общежития . 0| 5000 |12.07.2007 Вълшебният път от „Казино Калашников” през „Записките на чистачката Мод” до „Съкровени вкусотии”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads