Реклама / Ads
14| 14606 |01.03.2019 АКТУАЛНО

Шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев заслужи апартамент до Горанов, Доган или Делян

.
Плмен Георгиев - честният труженик Източник: БГНЕС
Пламен Георгиев заслужава да бъде удостоен с награда. Златен скункс вече няма, защото свалиха „Господари на ефира“, но пък може да му връчат апартамент до този на министър Владислав Горанов в луксозния комплекс „Есте“ на братя Домусчиеви.
 

За безвъзмездно ползване. Заслужил е, защото свърши къртовска работа по проверката на Горанов и установи, че няма конфликт на интереси. Няма да се връщам към тази история, защото тя вече е под черджето. Там, където са и проверките на Пеевски и други подобни. Да е жив и здрав Горанов. За такива като него баницата с късметите никога не свършва.

А някои дори обясняваха, че уж  жилището, предоставено му от кръстника, е всъщност негово. Което е без значение, защото всъщност Горанов може да дари на кръстника много повече неща.

 

Проверката била формална, пискат от „Правосъдие за всеки“. А някой да е допускал, че ще бъде друга? Подобна ще е проверката на прокуратурата, защото оттам заявиха пред месеци, че техните действия ще зависят от резултата на КПКОНПИ. Ето го резултата. Какъвто знаеха, че ще е.

 

Задават се три почивни дни. Пламен Георгиев трява да отмори от непосилната работа, която върши. След Трети март му предстои още по-тежка задача: да обясни колко законно Доган е придобил Боянските сараи, колко парите са с ясен и чист произход и т.н. И от тази проверка, ако въобще се състои, знаем какъв ще е резултатът. Затова предлагаме да го обявят още сега, за да не се губи ценно време. И ако Георгиев не получи честно заработения имот в „Есте“, да му дадат апартамент в сараите на Доган. Или в х-л "Берлин", да стане комшия на Делян Пеевски. Основанията и заслугите са налични.

България наистина е страната на неограничените възможности. Някои печелят джакпота без дори да търкат талончета.

 

А знаете ли защо резултатът от проверката на КПКОНПИ се обявява на 1 март? Такава е тактиката: На Баба Марта се празнува, след което идват три почивни дни. няма кой да да надигне глас. След това всичко ще е забравено.

Пламен Георгиев със сигурност един ден ще получи безплатна стая, но на съвсем друг адрес... Тогава с Доган, Горанов и Делян може да са съквартиранти.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5747 |01.03.2019 Шефът на НАТО: Ракетите на Русия достигат европейските градове . 8| 9125 |07.01.2019 Експерт: Шефът на АПИ не намери очи да понесе отговорност . 26| 25185 |26.11.2018 КПКОНПИ в ужас, как ще проверяват Горанов; и депутати с имоти от „кръстника“ . 10| 22190 |24.11.2018 СОБТ пред Фрог: Шефът ни накара да правим демонстрация пред приятелката му, „министър Мето“ знае, но мълчи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads