Реклама / Ads
0| 8060 |31.12.2012 АКТУАЛНО

Щастие за интелектуалците през 2013 г.

.
Идната година ще донесе успехи на онези, които рискуват и изчисляват всички подробности. Астролозите препоръчват внимателно отношение към личния бюджет и по възможност съкращаване на разходите. Звездите предричат щастие на онези, които са настроени сериозно във въпросите на любовта. 2013 година е сполучлива за сключване на бракове.
 

Това са прогнозите на водещи астролози, пише „Гласът на Русия”.

Но звездите са особено добре разположени към представителите на знаците на въздушната стихия, прогнозира астрологът Альона Адлер:
- В настъпващата година Везните ще са успешни. Миналата година им се налагаше усърдно да се трудят, а сега ще жънат плодовете. Най-сетне ще завърши периодът на неуспехи при Близнаците – щастието ще им се усмихне. Те ще печелят добре и ще завързват изгодни връзки. На Водолеите ще им хрумват много креативни идеи. Те ще могат успешно да ги реализират благодарение на своите организаторски способности и лидерски качества.

През 2013 Раците, Рибите и Скорпионите ги чакат промени, казва астрологът Виктор Истомин:
- За Раците сполучливата година може да се ознаменува със смяна на работата или отношенията. В началото на годината Скорпионите ги чакат битови грижи. Те следва да бъдат готови към различни бюрократични сложности, които ще бъдат успешно преодолени. За Рибите опора в работата ще станат приятелите и партньорите. През второто полугодие ги чакат големи разходи, евентуално, купуване на имоти.

Знаците на Земята също няма да избегнат промени. Но за Телците, Козирозите и Девите те основно ще бъдат позитивни, смята Альона Адлер:
- 2013 обещава промени в личния живот на Телците. През парил и май ще им се падне случай да променят живота си към по-добро. А Девите ще получат шанс да подобрят своето благосъстояние и социалното си положение. Идната година Козирозите по-отговорно ще се отнасят към живота. Най-много ще провърви на онези от тях, които се трудят в сферата на образованието, строителството и бизнеса.

На Лъвовете, Стрелците и Овните съдбата през 2013 ще донесе много изненади: нови запознанства и нови възможности. За да бъдат успешни, те не бива да се страхуват и следва да действат решително, казва астрологът Тамара Юдина:
- За Лъвовете 2013 година ще бъде успешна. Вашата популярност ще нарасне, както и уважението към вас. Ще се засили способността ви да оказвате влияние върху хората. Лъвовете ще могат да се възползват от това за да се изкачат на поредното стъпало на кариерната стълба. На Овните ще им се наложи постоянно да бъдат в тонус и да са готови към каквото и да е непредсказуемо развитие на събитията. За Стрелците основна дума на годината е „неочаквано”. Те могат да получат подарък на съдбата или печалба там, където изобщо не са разчитали.

Съгласно китайския хороскоп 2013 е година на Черната Водна Змия. Тя ще донесе много мъдри и справедливи решения, успехи на всички зодиакални знаци, които се трудят в интелектуалната сфера, смята астролозите. Змията ще смени Водния Дракон на 10 февруари.

Основният символ на годината - на Черната Водна Змия - са колебливостта и нестабилността. На хората през тази година ще се наложи всичко внимателно да обмислят и претеглят, преди да вземат каквото и да било решение. Защото Змията символизира мъдростта и обича хората, които разсъждават.

Празнувайте настъпването на 2013-а, годината на Черната водна змия, в дрехи с тъмни тонове. Според традицията трябва да поставите борова клонка в дома си, защото така е прието да се отбелязва идването на знака. В митологията змията означава изцеление на физическото тяло, докато нещата се преместят в по-духовно измерение. Можете да очаквате през 2013 г. истинско освобождение от миналите блокажи. Това ще бъдат и времена на бавни, но стабилни победи.

Змията е животно, привързано към дома си - дупката. Добре е да се има предвид, че има навика както си върви в една посока, изведнъж рязко да кривне в друга. Затова и планирането на ситуациите ви ще бъде трудно и трябва да се прецизира. Препоръчително е да влезете в темпото на змията, за да бъдете успешни.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6188 |30.04.2012 202 милиона на улицата през 2012 . 34| 6506 |17.04.2012 Токът скача с 10% през лятото . 32| 17211 |20.02.2012 Новият ледников период започва през 2014 . 13| 9431 |09.02.2012 Истинският потоп настъпва през март

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads